Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Ducati Streetfighter V4 – live streaming astăzi cu detaliile noului hypernaked
25 Mar

Ducati Streetfighter V4 – live streaming astăzi cu detaliile noului hypernaked

Publicat de: Motoboom

Producătorul din Borgo Panigale deschide astăzi porțile virtuale ale uzinei și realizează o transmisiune directă pe canalele sociale în care inginerii și echipa de design dau detalii despre noul Streetfighter V4. Practic, ar fi trebuit ca în această perioadă hypernakedul să fie lansat pentru presa de specialitate, însă pandemia de coronavirus a suspendat toate evenimentele de acest gen.


Anunțul oficial spune că transmisiunea va fi  “în 25 martie, la ora 6:30 p.m. CET, pe site-ul Ducati, Facebook și Youtube. Puteți afla secretele în transmisiune directă de la cei care au construit Streetfighter V4. În așteptarea momentului în care vom pilota motocicleta, inginerii și tehnicienii vă vor spune mai multe. Aveți întrebări? Lăsați-le în comentarii și vă vom răspunde în direct.”


Ducati Streetfighter V4 are motorul Desmosedici Stradale care echipează Panigale V4 și care se zvonește că va fi pus și pe o viitoare Multistrada V4. Are patru cilindri în V la 90°, o capacitate cilindrică de 1.103cmc, scoate o putere de 208 cai la 12.750 rpm și un cuplu de 123 Nm la 11.500 rpm. Performanțele pot fi ridicate sistemul de evacuare completă Ducati Performance realizat de Akrapovič: 220 de cai, cuplu de 130 Nm și o masă mai redusă cu 6 kg. Are platformă inerțială pe șase axe de la Bosch, frânele sunt Brembo Stylema, arată la cântar 180kg fără lichide și 200kg gata de drum.


Se fabrică în două variante, cea standard și Streetfighter V4 S care are câteva componente schimbate: furcă, amortizor central și amortizor de ghidon de la Öhlins (cea standard are Showa și Sachs), jante ultraușoare din aluminiu de la Marchesini și e mai ușoară cu 2 kg.


Ducati Streetfighter V4 va fi pus în vânzare luna aceasta în Italia la un preț de pornire de 20.000 euro pentru versiunea de bază și 23.000 euro pentru varianta S.

 

Sursa: Ducati