Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Ducati Scrambler Italia Independent Limited Edition
09 Dec

Ducati Scrambler Italia Independent Limited Edition

Publicat de: Motoboom

Constructorul italian de motociclete Ducati, a prezentat o Editie Limitata a celebrului model Ducati Scrambler. Denumita Ducati Scrambler Italia Independent, aceasta motocicleta a fost dezvoltata cu ocazia anuntarii parteneriatului cu firma de imbracaminte Italia Independent, fiind primul produs dezvoltat in colaborare de catre cele doua companii italiene, care vor colabora pentru o perioada de cel putin trei ani.


Noua versiune Ducati Scrambler beneficiaza de un design special in stilul cafe-racer, avand o schema de culori pe negru cu finisaje pe maro inchis. Aceasta motocicleta va fi produsa intr-un numar limitat de doar 1077 de unitati, diferentiindu-se de modelul de baza printr-un sistem de evacuare Termignoni, vopsit complet in negru. Carenajele si componentele de la motor sunt, de asemenea, vopsite pe un negru mat, rezultand o motocicleta cu un design foarte atractiv.


Pentru a-i oferi un pic de contrast, italienii au venit cu cateva finisaje pe maro (culoarea cuprului, potrivit constructorului), prezente pe jante, cadru si pe partile laterale ale rezervorului. Saua speciala cu striatii, ghidonul mic si oglinzile retrovizoare, pozitionate in partea de jos a ghidonului, completeaza imaginea unei motociclete in stilul cafe-racer.


Pentru a completa acest pachet seducator, compania de articole vestimentare, Italia Independent, a prezentat si o pereche de ochelari de soare in aceleasi culori cu motocicleta (negru/maro). Italienii sustin ca vor veni pe piata si cu alte modele de ochelari de soare, specifice fiecarui model din gama Ducati Scrambler: Classic, Full Throttle, Icon si Urban Enduro.