Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Ducati lansează un nou Scrambler săptămâna viitoare
12 Feb

Ducati lansează un nou Scrambler săptămâna viitoare

Publicat de: Motoboom

Cu un filmuleț teaser, cei de la Ducati anunță că vor lansa pe piață o noua motocicleta Scrambler. Deocamdată nu sunt comunicate detalii suplimentare referitoare la specificațiile tehnice și cât de diferit va fi față de seria deja existentă. Pentru a afla mai multe, trebuie să așteptăm încă o săptămână, pentru că pe 19 februarie se vor spune mai multe. Ca orice teaser, filmulețul nu face decât să trezească interesul publicului pentru aceasta motocicleta.


Lansat în 2015 în urma unei campanii inteligente de marketing, Ducati Scrambler se găsește pe piață sub mai multe înfățișări, fiecare având un caracter propriu. Există Icon, cu rezervor și alte părți componente din aluminiu, jante cu brațe, Urban Enduro ce se distinge prin aripa supraînălțată și ghidon lat pentru off-road, Classic, cu șa vintage și aripă din aluminiu, sau Full Throttle, realizat în stilul motocicletelor de curse, cu ghidon jos și evacuare Termignoni. Pe lângă aceste versiuni ce au deja pe piață o prezență de trei ani, în 2017 au mai fost introduse Cafè Racer cu semighidoane și plăcuță pentru numărul de concurs, precum și Desert Sled, optimizat pentru off-road, cu șa mai înaltă și suspensii reglabile. Toate acestea au motorul de 803cmc cu doi cilindri în L ce îndeplinește normele Euro 4.


Având în vedere succesul acestei familii, Ducati oferă și un Scrambler cu cilindreea de 399cmc numit Sixty2, o motocicleta pentru începători, domnișoare și uz urban, dar  - din 2018 – pe Scrambler e montat și motorul de 1100 luat de pe Monster. Așa că – cei care vor putere și cuplu – au și Scrambler 1100 în trei variante: Standard, Special și Sport. Cu toate aceste declinări, se pare că mereu mai e loc de câte o nouă transformare a Scramblerului, pe care suntem nerăbdători să o vedem.