Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Ducati Diavel 2016 spionat
08 Sep

Ducati Diavel 2016 spionat

Publicat de: Motoboom

Noua versiune a celebrului model Ducati Diavel a fost surprins din nou la teste pe soselele din Germania, dupa ce luna trecuta a aparut pe internet prima poza spion cu acesta, insa o poza destul de confuza si neclara. De data aceasta, jurnalistii de la Visordown au surprins noua motocicleta Ducati intr-o fotografie mult mai clara din care se pot distinge si primele schimbari pentru 2016.


Cu siguranta cea mai importanta noutate pentru Ducati Diavel 2016, care se poate vedea si in poza spion publicata pe internet, este transmisia finala pe curea alaturi de o bascula noua, acoperita insa cu o banda in timpul testelor din Germania. La capitolul update-uri mai putem nota si repozitionarea amortizorului spate orizontal, acesta fiind montat sub sistemul de evacuare pana sub saua motocicletei.


Chiar daca compania producatoare de suspensii pentru motociclete, Marzocchi, si-a anuntat incetarea productiei pana la sfarsitul acestui an, noul Ducati Diavel surprins la teste dispune pe fata de o furca Marzocchi. Totusi, nu este exclus ca in 2016 sa vedem noua motocicleta Ducati echipata cu furca de la Ohlins, avand in vedere ca producatorul suedez de suspensii furnizeaza deja sisteme de suspensii pentru constructorul italian.


Pozitia de condus de pe Ducati Diavel a fost putin schimbata datorita repozitionarii mai in fata a scaritelor pentru picioare. De asemenea, rezervorul noii motociclete a fost reproiectat, fiind mai ingust si mai scurt decat cel al modelului actual. De pe motocicleta testata zilele trecute in Germania mai lipsesc si celebrele prize laterale de aer, prezente pe actualul Ducati Diavel, insa nu se stie deocamdata daca italienii vor renunta definitiv la acestea pentru versiunea finala Ducati Diavel 2016.