Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Ducati a lansat Scrambler 1100 PRO și Sport PRO
28 Ian

Ducati a lansat Scrambler 1100 PRO și Sport PRO

Publicat de: Motoboom

Cei de la Ducati au lansat două noi versiuni ale Scramblerului 1100: PRO și Sport PRO. Ambele sunt dotate cu Ducati Traction Control reglabil pe patru trepte, ABS pentru viraje de la Bosch și trei moduri de pilotaj (Active, Journey și City). Diferența dintre PRO și Sport PRO e dată de suspensii (cel din urmă e dotat cu suspensii Öhlins) și de culoare, Sport fiind disponibil numai în culoarea negru mat.


Ambele variante împărtășesc motorul Desmodue de 1079 cmc răcit cu aer și ulei ce îndeplinește normele Euro 5, au un rezervor din tablă ce conține 15 litri de combustibil, accelerație ride-by-wire și platformă inerțială, frânele sunt de la Brembo cu sistem ABS ce nu se poate decupla. Ducati Scrambler 1100 PRO e dedicat celor care fac scurte ieșiri din oraș, chiar și cu pasager și se fabrică într-o singură schemă de culoare denumită “Ocean Drive”, gri-ul de pe rezervor fiind combinat cu nuanțe galbene și completat cu negrul de pe aripi, cadru și panurile laterale din aluminiu.


S-a umblat puțin și la designul părții posterioare: cele două evacuări ridicate și suportul pentru plăcuța de înmatriculare sunt mai mici, toată motocicleta având un aspect mai compact. Pentru corpul farului creatorii s-au inspirat de la protectoarele benzi adezive folosite în anii ’70. O componentă de metal negru în forma literei X din far scoate în evidență motocicleta chiar și când luminile nu sunt aprinse, iar cercul ce încadrează acest X conține lumina cu LED pentru zi. Ducati Scrambler 1100 Sport PRO are suspensii Öhlins, un ghidon mai jos și oglinzi în stil cafe-racer cu prindere în capetele ghidonului.


Mai multe informații despre aceste noi versiuni se pot afla accesând site-ul oficial Scrambler Ducati.