Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Ducati 1299 Panigale vine cu 100cc in plus
16 Dec

Ducati 1299 Panigale vine cu 100cc in plus

Publicat de: Motoboom

Chiar daca la Intermot 2014, cei de la Ducati au venit doar cu noul model Scrambler, disponibil in patru variante (Scrambler Icon, Scrambler Full Throttle, Scrambler Urban Enduro si Scrambler Classic), se pare ca noutatile pentru 2015 ale constructorului italian nu se vor opri aici.


Potrivit ultimelor zvonuri aparute pe internet, noua super-sportiva a italienilor de la Ducati va veni in 2015 cu un motor mai mare cu 100cc fata de modelul actual. Acest lucru este valabil doar in cazul versiunilor 1299 Panigale si 1299 Panigale S, in timp ce modelul 1199 Panigale R va ramane la aceeasi capacitate cilindrica de 1199cc.


Desi constructorul nu a prezentat nimic oficial, zvonurile aparute in ultima perioada pe internet sunt confirmate din greseala de italieni de o fotografie postata pe pagina de Facebook a unui dealer din America. Aceasta ii are in prim-plan pe angajati, dar in spatele lor reiese silueta noului Panigale 1299.


Fiind propulsata de un motor nou, mai mare cu 100cc, specialistii moto sustin ca noua sportiva Ducati va fi mai puternica cu 10 cp fata de modelul actual, depasind bariera de 200 cp. Chiar daca cei de la Ducati nu au oferit inca nici un indiciu despre Panigale 1299, surse din reteaua de dealeri afirma ca noul superbike va fi vedeta standului Ducati la EICMA Milano 2014.


Tot in cadrul aceluiasi salon moto va fi prezentata si noua versiune a modelului Ducati Multistrada, care va fi echipata cu noua tehnologie DVT (Ducati Valve Timing) ce ofera un plus de performanta motocicletei, reducand in acelasi timp consumul de combustibil si emisiile de gaze.