Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Drive Test Triumph Tiger 800 XCX si Tiger Explorer XCA
04 Apr

Drive Test Triumph Tiger 800 XCX si Tiger Explorer XCA

Publicat de: Motoboom

Atunci când alegi motocicleta perfectă pentru tine, trebuie să o faci doar în urma unui Drive Test. Motoboom vă oferă posibilitatea de a testa motocicletele Triumph, iar pentru început vă punem la dispozitie modelele Triumph Tiger 800 XCX și Tiger Explorer XCA.

Tiger 800 XCX face parte din categoria adventure, e construit cu scopul de a face față călătoriilor cu orice grad de dificultate pe care le plănuiți, fiind un model ușor și practic.


Despre Tiger Explorer XCA se poate spune același lucru, diferențele între cele două motociclete referindu-se la capacitatea cilindrică, puterea și cuplul motorului, precum și la accesoriile disponibile. Ambele modele sunt concepute pentru pasionații de aventură, pentru cei care vor întâlni în călătoriile lor tot felul de suprafețe de rulare, de la asfalt bun la drumuri dificile. Noile modele Tiger 800 XCX și Tiger Explorer XCA sunt manevrabile, gata să vă încarce bagajele și să vă ducă oriunde.

Triumph Tiger Explorer este propulsat de un motor cu 3 cilindri in linie, răcit cu lichid, cu o capacitate cilindrică de 1215 cmc, ce dezvoltă o putere de 139 c.p. și un cuplu de 123 Nm la 6.200 rpm.


Tiger 800 XCX – fratele mai mic al modelului Tiger Explorer – e propulsat de același motor cu 3 cilindri în linie răcit cu lichid, dar cu o capacitate cilindrică de 800 cmc, are o putere de 95 cp. și un cuplu de 79 Nm la 7.850 rpm.


Îmbinând designul modern cu funcțiile practice, noile modele Tiger reprezintă alegerea ideală pentru orice motociclist, indiferent de vârstă sau de experiență, fiind potrivite atât pentru străzile aglomerate din oraș datorita manevrabilității excelente, cât și pentru aventurile de weekend sau excursiile mai lungi. În plus, vă oferă plăcerea pilotajului așa cum numai motoarele cu trei cilindri pot să o facă.

Dacă ai un stil de viață aventurier și aceste modele ți-au trezit interesul, vino la Motoboom și convinge-te singur de calitățile apreciatelor Triumph Tiger 800 XCX și Tiger Explorer XCA prin efectuarea unui Drive Test.


Pentru mai multe informații, nu ezita să ne contactezi la:

E-mail:   contact@motoboom.ro
Telefon: 0744 873 989

*Oferta este supusa unor termene si conditii.