Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Doua Editii Speciale pentru Honda CBR1000RR Fireblade
15 Apr

Doua Editii Speciale pentru Honda CBR1000RR Fireblade

Publicat de: Motoboom

Constructorul japonez Honda a prezentat zilele trecute doua Editii Speciale pentru super-sportiva CBR1000RR Fireblade. Acestea dispun de un design special si de cateva accesorii specifice pilotajului sportiv de performanta. Prima dintre acestea, Honda CBR1000RR TT Special, beneficiaza de celebra schema de culori Honda Tricolor (rosu, alb, albastru), fiind asemanatoare cu modelul pilotat de John McGuinness.


Versiunea TT Special este echipata cu un sistem de evacuare Akrapovic si manete racing Gilles pentru frana si ambreiaj, prevazute cu protectii speciale. De asemenea, aceasta mai dispune de un sistem Gilles de ajustare a lantului, un stand paddock si discuri de frana Galfer.


Cealalta versiunea speciala, CBR1000RR Black Edition, beneficiaza de aceleasi discuri si manere pentru frana si ambreiaj, avand o schema grafica speciala pe negru. Aceasta mai dispune de un parbriz fumuriu (bubble screen), protectie pentru sa si un inaltator sa din carbon. Aceste motociclete au fost prezentate in Regatul Unit, pe circuitul Silverstone, fiind putin probabil sa fie disponibile si in Romania.


Honda CBR1000RR Fireblade
este una dintre cele mai bine vandute si apreciate modele din categoria super-sport. Acest model aduce elemente din lumea curselor in strada, puterea si performantele sale fiind incomparabile. Mai mult, versiunea Fireblade SP ofera performante extreme, fiind echipata cu suspensii Ohlins, sistem de franare Brembo, sa sport, anvelope Pirelli Diablo Supercorsa SP, etc.