Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Doua Editii Limitate pentru Triumph America 2016
09 Feb

Doua Editii Limitate pentru Triumph America 2016

Publicat de: Motoboom

Constructorul britanic Triumph a prezentate doua Editii Limitate pentru modelele cruiser: America si America LT. Numarul de unitati produse este foarte limitat, fiind de doar 25 unitati disponibile pentru fiecare model in parte. Acestea beneficiaza de un design special, dezvoltat in colaborare cu cei de la 8 Ball.


Triumph si 8 Ball nu sunt la prima colaborare, cele doua companii dezvoltand impreuna mai multe scheme de culori speciale pentru motocicletele Triumph, cele mai recente fiind Speed Triple R Dark Edition si Sprint GT. Triumph America Limited Edition 2016 va fi disponibila in culorile portocaliu cu alb (Tangerine / New England White), in timp ce versiunea light tourer, Triumph America LT Limited Edition 2016, va putea fi comandata pe culorile albastru cu alb (Sky Blue / New England White).


Aceste motociclete Triumph in Editie Limitata dispun fiecare de o placuta de numerotare de la 1 la 25 si de un Certificat de Autenticitate semnat in original de catre John Bloor, CEO Triumph. In ceea ce priveste partea tehnica, lucrurile raman neschimbate pentru 2016.


Triumph America LT este construit pe baza celebrului model America, fiind echipat in plus cu pachetul LT ce contine o serie de accesorii care orienteaza aceasta motocicleta spre segmentul touring. Parbrizul detasabil, gentile laterale din piele si spatarul pentru pasager sunt cateva accesorii care echipeaza varianta standard a modelului America LT.


Ambele motociclete sunt propulsate de acelasi motor V-Twin (cu 2 cilindri V), racit cu aer. Avand o capacitate cilindrica de 865 cc, acesta dezvolta o putere de 61 cp la o turatie de 6.800 rpm si un cuplu excelent la turatii joase: 72 Nm la 3.300 rpm. Toata gama de motociclete Triumph 2016 este disponibila la Motoboom.