Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Domnilor, porniți motoarele pentru DGR 2018
12 Sep

Domnilor, porniți motoarele pentru DGR 2018

Publicat de: Motoboom

 Să nu vă gândiți că a trecut vara și că locul motocicletelor este la garaj. Cel puțin, nu deocamdată. La sfârșitul acestei luni, mai exact duminică, pe 30 septembrie, are din nou loc parada distinșilor domni pe motociclete. Așadar, mai este suficient timp să vă pregătiți o ținută specială, conformă codului acestui eveniment, asta dacă încă nu aveți așa ceva prin garderobă.


The Distinguished Gentleman's Ride” este o paradă cu un scop caritabil, ce se ține simultan în multe localități importante de pe glob și reunește pasionații de motociclete clasice și vintage. Anual, aproape un milion de bărbați își pierd viața din cauza sinuciderilor sau a cancerului de prostată. Indiferent de locul în care trăim, de mediu sau de condiția socială, aceste probleme pot afecta pe oricare dintre noi. Prin Fundația Movember, acest evenimet strânge fonduri pentru a lupta cu cancerul de prostată și pentru a-i ajuta pe cei care au tendințe de suicid.

 

Dacă ești în pană de idei și nu știi cu ce să te îmbraci la sfârșitul lunii, pe site-ul oficial  găsești surse de inspirație astfel încât ținuta să fie în concordanță cu modelul tău de Cafe Racer, Bobber, Classic, Tracker, Scrambler, Old School Chopper, Modern Classic, Sidecar, Classic Scooter sau Brat Styled. Pentru a putea vedea programul detaliat precum și colegii de paradă, trebuie să te înscrii în secțiunea - Romania. 


Și în acest an, Triumph Motorcycles este partener la nivel mondial al DGR. În România, prin MotoBoom.