Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
DGR 2018 – Eleganță pentru o cauză nobilă
04 Oct

DGR 2018 – Eleganță pentru o cauză nobilă

Publicat de: Motoboom

Cei care au participat la Distinguished Gentleman’s Ride au arătat că eleganța, motociclismul și fraternitatea sunt atribute ce pot reuni domnii de fiecare dată când este pusă în joc o cauză nobilă. Acest eveniment caritabil, susținut de Triumph Motorcycles (în România prin MotoBoom), are loc la nivel global anual – anul acesta a fost duminică, 30 septembrie – și își propună să lupte împotriva bolilor masculine.


În România au fost în total 352 de participanți, care au donat înscriindu-se pe site-ul oficial, au socializat, și-au prezentat motocicletele și au făcut o scurtă plimbare. Patru orașe au fost gazda GDR 2018 la noi în țară (București, Bistrița, Timișoara și Cluj), la nivel mondial numărul orașelor participante fiind de peste 650, cu peste 113 mii de participanți care au reușit să strângă în total (până la momentul acestei știri) suma de 5.850.850 de dolari.


Fiecare participant care donează își găsește numele pe site, dar pot dona în continuare și cei care nu sunt motocicliști sau nu au participat la paradă. Motociclistul cu cele mai largi buzunare este în acest moment un britanic din Hamilton ce a pilotat un Triumph Bobber și a donat 35.830 de dolari.


Dacă sunteți curioși să-i cunoașteți pe generoșii domni din țara noastră, intrați la secțiunea România. Poate exemplul lor vă motivează și vă determină să vă alăturați acestei cauze. Până la următoarea paradă a domnilor dichisiți, vă urăm tradiționalul:


Ride Dapper!