Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Design concept - Suzuki SV650 Rally
02 Sep

Design concept - Suzuki SV650 Rally

Publicat de: Motoboom

În așteptarea noutăților pe care le vom vedea la saloanele moto din această toamnă, designerii ne stârnesc imaginația cu noi concepte interesante. Se vorbește despre readucerea în actualitate a lui Suzuki DR Big, un adventure modern mai capabil în off-road decât este actuala serie V-Strom, dar până când vom vedea primele imagini oficiale cu viitorul model, cunoscutul designer italian Oberdan Bezzi și-a imaginat un SV650 Rally care se poate fabrica destul de ușor plecând de la ceea ce Suzuki are deja prin uzină.


Conceptul este convingător și urmează o strategie pe placul celor de la Suzuki: creșterea vânzărilor și a profitului cu investiții minime în dezvoltarea unui nou produs. Așa au făcut și cu Katana, care de fapt este un GSX-S1000 restilizat, ce la rândul său are motorul și alte componente de la GSX-R1000 K5.


SV650 este în producție deja de două decenii, pe lângă naked-ul inițial a apărut și un cafe racer (SV650X), însă în ultima vreme sunt apreciate modelele scrambler. Triumph, Ducati sau BMW au scramblere în ofertă, motociclete manevrabile, distractive atât pe șosea cât și în off-road. Un SV650 Rally ar fi o ofertă de nerefuzat, dacă ar avea un preț sub 7000 de euro și o greutate de până în 190kg.


Sursa: Oberdan Bezzi