Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Defender MAX Lone Star HD10 – un nou  side-by-side Can-Am
14 Nov

Defender MAX Lone Star HD10 – un nou side-by-side Can-Am

Publicat de: Motoboom

Un nou SSV Can-Am, Defender MAX Lone Star HD10


Fermierii sau cei care iubesc să petreacă mult timp în natură au nevoie de un vehicul rezistent, capabil, modulat inteligent și care poate fi echipat conform cerințelor de moment. Ei vor avea la dispoziție din 2018 noul Can-Am Defender MAX Lone Star HD10. Acest side-by-side cu o identitate aparte te ajută să explorezi zonele sălbatice sau se achită de sarcinile din agricultură cu eficiență.


Gama Defender MAX oferă locuri confortabile pe care pot călători până la șase adulți, versatilitate inegalabilă datorită benei și stabilitate exemplară furnizată de cadrul cu ampatament de 293,4 cm. Pentru 2018, Lone Star HD10 vine cu un pachet îmbunătățit ce conține noile suspensii cu brațe în forma literei A și bară stabilizatoare antiruliu pentru o gardă mărită la sol și manevrabilitate sporită în teren dificil. Pe jantele de aluminiu de 14 inchi (35,6 cm) sunt montate Pneurile Maxxis Bighorn 2.0 au 28 de inchi (71,1cm) cunoscute prin durabilitatea și eficiența lor.


SSV-ul este dotat cu un motor Rotax HD10 de 976 cmc cu doi cilindri în V scoate 72 de cai putere, e setat pentru treburi serioase și s-a dovedit un companion de încredere în cele mai solicitante condiții pe care le pot întâlni fermierii sau fanii off-road, în special datorită cuplului său. Puterea e transmisă roților prin patru moduri diferite: 2X4 cu diferențialul deschis sau blocat și 4X4 cu diferențialul deschis sau blocat. Pilotul SSV-ului e ajutat în cazul pantelor abrupte de sistemul Electronic Hill Descent Control.


Lone Star HD10 are un hard-top rigid, bară de protecție de oțel, scaune capitonate în două culori și e disponibil în culoarea negru-metalizat.