Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
De ce este OptiMate 7 doctorul bateriei tale?
04 Oct

De ce este OptiMate 7 doctorul bateriei tale?

Publicat de: Motoboom

Orice pilot știe că unul din lucrurile esențiale de care ai nevoie în sezonul rece este un bun redresor.  Nu este suficient ca în acest sezon – dacă nu ai un garaj încălzit – să iei bateria de pe motocicletă / ATV / jetski și să o duci la căldură. Aceasta trebuie și încărcată aproximativ o dată pe lună, atunci când nu este folosită.


Însă nu orice redresor îți oferă eficiență garantată. Pentru a nu se uza acumulatorul, specialiștii recomandă ca redresorul să aibă un curent de încărcare de minim 10% din capacitatea bateriei. În plus, trebuie folosit un program care să țină cont și de starea bateriei de la momentul respectiv.


Redresorul și testerul OptiMate 7 salvează bateriile pentru care alte redresoare nu mai pot face nimic, întrucât recunoaște diferența dintre o baterie  ce are nevoie doar de încărcre și alta sulfatată ce trebuie redresată. Datorită microprocesorului ampmatic, face diagnoza, întreține, desulfatează și încarcă bateriile medii și mari de 12 Volti (plumb-acid), standard, AGM sau GEL, ce au între 3 și 240 Ah, cât și cele de 24V (plumb-acid), standard, AGM sau GEL, ce au până la 120 Ah.


Modul de funcționare este complet automat și se realizează in opt etape. Procesorul seteză curentul de încărcare, recuperând și baterii foarte slabe, depână la 0,5 Volti. TecMate OptiMate 7 Ampmatic e cel mai avansat redresor pentru baterii și e ideal pentru motociclete, autoturisme, jetski sau bărci, optimizând puterea bateriei și prelungind durata de viață a acesteia cu până la 400%.