Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Dakar 2018 – a fost furată o motocicletă în valoare de 300.000 euro
30 Nov

Dakar 2018 – a fost furată o motocicletă în valoare de 300.000 euro

Publicat de: Motoboom

La Raliul Dakar 2018 a fost furată o motocicleta în valoare de 300.000 euro


O motocicleta a echipei oficiale Honda, care potrivit ziariștilor de la paris-normandie.fr valorează aproximativ 300.000 euro a fost furată din camionul parcat în zona cheiului Cobert din Le Havre (Franța). Este vorba de o motocicleta  Honda CRF450 Rally preparată special pentru Raliul Dakar. Ușa camionului a fost forțată și pe lângă motocicleta au mai dispărut și trei căști. O anchetă a poliției este în desfășurare și – întrucât perimetrul era sub supraveghere video – în curând ar trebui să fie prinși făptuitorii.

 

 

Raliul Dakar organizeaza cea de-a 40-a ediție ce se va desfășura între 6 și 20 ianuarie în America de Sud, ocazie cu care peste 600 de autovehicule sunt staționate în portul francez Le Havre (cel mai mare port francez de containere) și așteaptă îmbarcarea. Echipele și piloții a se vor reuni la Lima, în Peru, la începutul anului viitor.  


Raliul Dakar (cunoscut inainte sub numele de Raliul Paris-Dakar) este o competitie automobilistica si de motociclism off-road de tip rally ride organizata de Amaury Sport Organization (ASO).