Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Dakar 2018 – Barreda câștigă etapa a 2-a
08 Ian

Dakar 2018 – Barreda câștigă etapa a 2-a

Publicat de: Motoboom

Raliul Dakar 2018. Pilotul Barreda câștigă etapa a 2-a, iar pilotul roman Mani Gyenes ocupa locul 34 in clasamentul provizoriu


Prima etapă din Motociclete ATV SSV Dakar RALLY a fost câștigată de Sam Sunderland, pilot oficial al echipei KTM Ready to Race.


În cea de-a 2-a etapă (7 ianuarie), proba specială de 267 km de la Pisco-Pisco, într-un mod total atipic, primii care au luat startul au fost pilotii de la categoria auto, urmați apoi de pilotii de la motociclete și quaduri. În traseul acestei bucle a fost inclusă parcurgerea a 40 de km printr-un canion și a unei serii lungi de dune. După ce a pornit al 47-lea pe probă, Mani a menținut un ritm bun, a parcurs proba în 3h 31min 18sec și ocupă locul 37 în clasamentul provizoriu al etapei din
Raliul Dakar. "Am reușit să depășesc astăzi, deși a fost dificil din pricina prafului ridicat de motociclete și quaduri care au pornit in fața mea. Nu a fost deloc ușor, a fost foarte mult nisip", a declarat pilotul din Satu Mare.


În clasamentul general provizoriu de la Raliul Dakar, după 2 dintre cele 14 etape, Mani, pilotul roman, ocupă locul 35 cu 4h 00min 27sec. Primele trei locuri sunt ocupate de pilotul Joan Barreda (Monster Energy Honda Team), Adrien Van Beveren (Yamalube Yamaha Official Rally Team) și Matthias Walkner (Red Bull KTM Factory Team).