Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Cum va arata in 2019 noul YFZ50 - quad-ul pentru copii de la Yamaha
27 Iun

Cum va arata in 2019 noul YFZ50 - quad-ul pentru copii de la Yamaha

Publicat de: Motoboom

Noua gama de quad-uri pentru copii, se intoarce in 2019 cu doua modele consacrate: YFZ50 si Raptor 90. Mai jos gasiti un top 5 din punct de vedere al caracteristicilor si specificatiilor propuse de noul YFZ50, liderul in materie de vehicule sportive, destinate celor mai tineri dintre rideri.

 

 

1. Motorizare prietenoasa
YFZ50 este special construit, ca un model perfect pentru copiii cu varsta peste 6 ani, care doresc sa debuteze in lumea sporturilor motorizate. YFZ50 beneficiaza de un motor prietenos de 49cc optimizat sa ofere performante controlate si adaptate nivelului de condus. Combinatia dintre motorul special configurat si intrerupatorul care limiteaza puterea acestuia, permit tanarului rider sa ruleze usor si in siguranta, adaptandu-se pe masura evolutiei abilitatilor in condus.

 

2. Design minimalist
Pana si service-ul este foarte simplu de gestionat, gratie sistemelor usor de accesat, precum cel de schimbare manuala al filtrului de aer, fara sa fie nevoie de scule sau chei.

 

3. Calitatea si performanta modelelor mari
Suspensia performanta fata-monobrat este setata sa ofere o calatorie lina si confortabila, indiferent de tipul terenului pe care se ruleaza. Suspensia spate confera cel mai bun control si confort, prin preluarea eficienta a socurilor. De asemenea, mai putem enumera printre caracteristicile de top,  transmisia CVT total automata si pornirea electrica la buton, asistata la nevoie de un kickstarter clasic.

 

4. Sasiu confortabil
Cadrului robust din otel ii sunt incorporate un rezervor suficient de mare, de aprox. 6 litri, o sa captusita si un suport integrat pentru picioare.

 

5. ADN sportiv Yamaha
Pentru a conferi imaginea sportiva specifica Yamaha, YFZ50 este echipat cu anvelope rezistente Duro, jante usoare, stilizate cu elemente inspirate din modelul de curse, YFZ450R.

 

La MOTOBOOM, YFZ50 este disponibil la pretul de 2250 € +TVA, iar gama completa de Quad-uri o puteti vizualiza aici.

 

sursa: www.atvrider.com