Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Culori noi pentru Yamaha R125, R3 si R6
24 Sep

Culori noi pentru Yamaha R125, R3 si R6

Publicat de: Motoboom

Dupa prezentarea de zilele trecute a noii versiuni Yamaha R1 60th Anniversary Speed Block, constructorul japonez a dezvaluit si noile culori pentru motocicletele din gama super-sport 2016. Astfel, cel mai mic membru al familiei, Yamaha YZF-R125, va fi disponibil pentru 2016 intr-o noua schema de culori negru cu rosu, in timp ce design-ul pe negru complet a suferit mici schimbari iar varianta pe albastru cu alb a ramas neschimbata.


In cazul modelului Yamaha R3 2016, celebrul design albastru cu alb (Race Blu) a suferit schimbari minore pentru anul viitor. De asemenea, aceasta va fi disponibila si in combinatia de culori gri cu negru. Va reamintim ca noua Yamaha R3 a fost lansata pe piata in acest an, fiind un concurent serios pentru Kawasaki Ninja 300 sau Honda CBR300R.


 Culorile 2016 disponibile pentru motocicleta Yamaha R6 raman aceleasi, albastru cu argintiu (Race Blu) si gri cu negru (Matt Grey), insa cu mici update-uri grafice. Se pare ca doar fratele mai mare, Yamaha R1, va beneficia in 2016 de design-ul 60th Anniversary, desi multi se asteptau ca si fratiorii sai mai mici sa imbrace noua schema de culori galben/negru.


In ceea ce priveste partea tehnica, lucrurile raman la fel si in 2016 pentru motociclete Yamaha super-sport.