Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Cu Triumph Tiger 900 Rally Pro și SCOTT, aventură până în sudul Africii
23 Nov

Cu Triumph Tiger 900 Rally Pro și SCOTT, aventură până în sudul Africii

Publicat de: Motoboom

Mulți ne dorim să realizăm călătorii epice cu motocicleta, în ținuturi îndepărtate, unde să interacționăm cu alte culturi. Însă nu ne punem visurile în practică din diverse motive: lipsa timpului, a banilor, poate și o frică de necunoscut. Un cuplu de europeni (Lennart din Olanda și Maia din Germania) nu sunt diferiți de noi, dar și-au propus să nu mai viseze, să realizeze astfel de călătorii, care să ne inspire și pe noi, cei care stăm acasă în această perioadă și ne-am pus motocicletele la iernat.

Cei doi au pornit împreună din Elveția și obiectivul lor este să ajungă de Crăciun în  Cape Town, capitala legislativă a Africii de Sud. Au un blog interesant și o pagină de Facebook unde își împărtășesc experiențele. “Nu suntem bogați, nu suntem piloți extraordinari, nu avem cunoștințe tehnice, dar ne place să călătorim, să facem fotografii și ne iubim unul pe celălalt”, ne transmit ei și ne invită să fim – virtual – împreună cu ei în această aventură. 

Din 2015 au început să exploreze lumea cu două motociclete (Maia s-a plictisit să fie un simplu pasager) și au călătorit pe toate continentele, inclusiv în Antarctica. Pentru traversarea Africii au ales două modele Tiger 900 Rally Pro de la Triumph, pentru “fiabilitate, siguranță, capacitatea de a merge pe orice fel de teren. Confortabile pe șosea, agile, pot face tot ce le ceri, sunt funcționale și au un design minunat, nu îți poți dori mai mult”, spun ei. Pentru că aveau nevoie de îmbrăcăminte funcțională, confortabilă și care să ofere protecție, au ales echipamentele SCOTT: “tot ce am folosit de la SCOTT s-a remarcat prin durabilitate”.

Dacă ai de gând să pleci la un drum lung, de pe site-ul lor poți afla câteva lucruri utile: cum să te pregătești pentru aventură, ce echipamente se folosesc, cum să interacționezii cu oamenii pe care îi întâlnești și care au un stil de viață complet diferit, cum să fii în siguranță pe drum și să te orientezi. Evindent, nu lipsesc problemele sau lacrimile adevărate.