Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
CF Moto Z8 ZForce 800 EX 25th Anniversary
15 Iul

CF Moto Z8 ZForce 800 EX 25th Anniversary

Publicat de: Motoboom

Surprizele pregatite de constructorul de ATV-uri CF Moto cu ocazia celei de-a 25-a aniversare continua. Astfel, daca zilele trecute v-am prezentat o editie aniversara a celui mai performant ATV din gama chinezilor, CF Moto X8 CForce 800 Anniversary, azi a venit randul celui mai performant vehicul side-by-side din gama CF Moto.


Este vorba despre modelul CF Moto ZForce 800 EX 25th Anniversary, o editie speciala lansata cu ocazia implinirii a 25 de ani de existenta a companiei CF Moto. Aceasta versiune mosteneste toate performantele tehnice ale celebrului side-by-side CF Moto Z8 EX, insa beneficiaza de cateva accesorii incluse si de un design special, mult mai atractiv.


Astfel, noua imagine a lui CF Moto Z8, pe rosu sau pe negru, marcheaza cei 25 de ani de la infiintarea companiei. Aceasta este completata cu noile jante turcoaz sau rosu pe 14 inch, confectionate dintr-un aliaj de aluminiu. Spre deosebire de varianta standard, noul ZForce 800 EX 25th Anniversary vine echipat cu directie asistata electronic EPS, acoperis, parbriz, sistem de remorcare, troliu electric si bord multi-functional cu afisaj LCD.


Fiind unul dintre cele mai bune produse CF Moto, side-by-side-ul Z8 EX sau ZForce 800 EX, este propulsat de un motor V-Twin cu o capacitate 800cc, avand o stabilitate excelenta si un design foarte bine lucrat. Cu o putere de 62 cp si o capacitate de tractare de 500 kg, CF Moto Z8 atinge o viteza maxima de 100 km/h.


Infiintata in anul 1989, compania Zhejiang Chunfeng, devenita intre timp CF Moto, a creat o adevarata poveste de succes de-a lungul celor 25 ani de activitate. Fiabilitatea si calitatea produselor CF Moto au fost recunoscute de catre pasionatii de ATV din intreaga lume, nu degeaba tot mai multi fermieri aleg ATV-urile CF Moto datorita raportului foarte bun calitate/pret. CF Moto ZForce 800 EX 25th Anniversary va fi produs intr-un numar limitat de exemplare si nu se stie deocamdata daca va ajunge si in Romania.