Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
CF Moto 800MT – adventure chinezesc cu design Afri-Tiger și motor austriac
26 Apr

CF Moto 800MT – adventure chinezesc cu design Afri-Tiger și motor austriac

Publicat de: Motoboom

KTM are un parteneriat din 2017 cu CF Moto, producătorul chinez de motociclete, ATV-uri și vehicule side-by-side, iar din toamna anului trecut chinezii produc pentru austrieci motoarele cu doi cilindri în paralel de 790 și 890 cmc.

Acum, CF Moto a prezentat în China modelul 800MT, pe care îl consideră travel-enduro și care este ca un frate al lui KTM 790 Adventure. În ceea ce privește designul, CF Moto amestecă elemente de la Triumph Tiger 900 și de la Honda Africa Twin. Poziția de condus cu șaua din două trepte pare accesibilă și piloților mai mici de statură, rezervorul mare promite autonomie sporită, protecția la vânt e bună, nu lipsesc dotările standard moderne și o lungă listă de accesorii.

Motorul 790 LC8 este aproape nemodificat din punct de vedere mecanic, pentru China va avea o setare proprie, cu o putere de 95 de cai și un cuplu de 77 Nm. Motocicleta are jante cu spițe cu anvelope tubeless de 19 inch în față și 17 inch în spate încălțate cu anvelope 110/80 R19 și 150/70 R17, frâne cu disc dublu J.Juan în față, cric central, furcă inversată KYB, protecție de motor, genți laterale și top-case din aluminiu.

CF Moto 800MT are o masă de 231 de kilograme cu plinurile făcute sau 248 kilograme cu sistemul de bagaje montat. Și pe partea electronică, motocicleta este bine echipată, cu Unitate de Măsură Inerției pe șase axe de la Bosch, ABS și TC optimizate pentru viraje, accelerație ride-by-wire cu moduri de pilotaj, controlul vitezei de croazieră, manșoane și șa încălzite, pornire fără cheie și ecran TFT cu navigație integrată.

În China, CF Moto 800 MT se va vinde din această primăvară. Nu este încă sigur dacă motocicleta va fi exportată sau dacă va fi vândută și în Europa.