Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Carpath Enduro Snowmobile Race 2016
03 Feb

Carpath Enduro Snowmobile Race 2016

Publicat de: Motoboom

Sezonul competitional intern va debuta luna aceasta la Predeal unde se va desfasura competitia Carpath Enduro Snowmobile Race, eveniment dedicat snowmobilelor. Competitia desfasurata intre 19 si 21 februarie este deschisa atat amatorilor cat si avansatilor care vor alerga pe un traseu deja testat in anii precedenti si verificat de curand de organizatori.


Competitia reprezinta cea mai importanta provocare pentru pasionatii de snowmobile din Romania si din regiunea Europei de Est si isi propune sa ajute la dezvoltarea acestui sport in tara noastra. Evenimentul este organizat de Zen World Extreme in parteneriat cu The Office Lounge Predeal iar fondul de premiere este de peste 10.000 Euro.


La ambele categorii, Profesionisti sau Amatori, se va concura in echipe de cate doi sau trei. Traseul in prima zi va masura in medie circa 80 de km, startul si sosirea fiind amenajate in zone usor accesibile publicului. A doua zi este dedicata unui traseu tip circuit, format din probe speciale trasate intr-o zona in care publicul va avea posibilitatea sa urmareasca de aproape spectacolul.


Sa speram ca acest sport de iarna va atrage tot mai multi pasionati de snowmobile si in Romania. La sfarsit se vor acorda cupe, diplome si premii. Mai jos aveti si programul complet din acest an:


Ziua 1:


Inscrieri si verificari tehnice


Ziua 2:


Start Carpath Enduro Snowmobile Race (in functie de stratul zapezii, startul va fi ales intr-o zona usor accesibila publicului)
Sosire Carpath Enduro Snowmobile Race (in functie de nivelul zapezii startul va fi ales intr-o zona accesibila publicului)


Ziua 3:


Traseul tip circuit (va fi amenajat intr-o zona in care publicul are acces facil)
Festivitate de premiere