Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Can-Am Spyder F3 Turbo Concept
19 Feb

Can-Am Spyder F3 Turbo Concept

Publicat de: Motoboom

Celebrele vehicule Spyder produse de canadienii de la BRP Can-Am au castigat tot mai multi fani in ultima perioada iar vanzarile acestora au crescut in intreaga lume, inclusiv pe piata din Romania. Desi nu pot fi considerate chiar motociclete, aceste vehicule cu trei roti se incadreaza in aceeasi categorie de produse, putand fi inmatriculate pentru circulatia pe drumurile publice.


Pentru a promova mai mult acest tip de vehicule, cei de la Can-Am au prezentat zilele trecute un concept Can-Am Spyder F3, propulsat de un motor turbo. Acest motor Rotax cu trei cilindri si o capacitate de 1330cc supra-alimentat poate dezvolta o putere maxima de 150 CP, cu 35 de cai mai mult decat modelul standard care dispune de doar 115 CP.


La performantele acestui motor contribuie si sistemul de evacuare de tipul trei-in-trei de la celebrul producator Akrapovic. Can-Am Spyder F3 Turbo este echipat cu anvelope slick, dezvoltate special pentru circuit. Aceste anvelope si sistemul revizuit Riding Mode, care permite rotii spate sa derapeze controlat, contribuie semnificativ la performantele acestui vehicul pe circuit.


Acest concept mai dispune si de un design special fata de versiunea de serie, fiind echipat cu un spoiler reproiectat si cu un sistem de lumini cu tehnologie LED. Ramane de vazut daca acest motor turbo dezvoltat de Can-Am va echipa in viitorul apropiat si un model de serie din gama Can-Am Spyder.