Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Can-Am Ryker și Spyder – mai atractive în 2021
14 Oct

Can-Am Ryker și Spyder – mai atractive în 2021

Publicat de: Motoboom

Vehiculele cu trei roți pentru asfalt de la Can-Am au fost concepute cu un singur scop: să asigure o distracție cât mai mare posesorilor. În 2021, acestea sunt și mai atractive, încurajând în special tinerii să simtă libertatea de a pilota un asemenea triciclu.

Linia e compusă din două modele de bază, Ryker și Spyder, ambele beneficiind în 2021 de câteva îmbunătățiri. Ryker păstrează caracterul aventurier, se poate personaliza ușor, prin prețul scăzut și accesibilitate se adresează  tinerilor începători care se deplasează în zone urbane. 

Pe de altă parte, Spyder e dedicat călătoriilor mai lungi, fiind ideal pentru piloții care vor să își trăiască aventurile mai departe de casă. Acesta se fabrică în două versiuni: Spyder F3 și Spyder RT. Spyder F3 e stilat și musculos, în timp ce RT – prin confort, ergonomie, spațiul dedicat bagajelor – e conceput pentru turism de lungă distanță. Ambele versiuni au același motor Rotax cu trei cilindri în linie și capacitatea de 1330 cmc.

În 2021, familia Spyder RT are trei variante: RT standard, RT Limited, precum și o ediție specială  Sea-to-Sky, cu o schemă specială de culori și elemente care subliniază nota luxoasă (un nou set de jante, bandouri personalizate, embleme și șa capitonată cu spumă).  Sea-to-Sky nu este o ediție limitată, însă cei de la Can-Am spun că se va fabrica numai în anul 2021.

De asemenea, linia accesoriilor care sporesc confortul sau ajută la personalizarea vehiculelor a fost diversificată de producătorul canadian. Can-Am Ryker și Can-Am Spyder – în toate versiunile – se pot comanda la Motoboom.