Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Can-Am Renegade 2016
10 Iul

Can-Am Renegade 2016

Publicat de: Motoboom

O alta categorie importanta de ATV-uri a constructorului canadian BRP sunt cele din gama Can-Am Renegade, din care fac parte cele mai performante ATV-uri sportive cu tractiune integrala 4x4 de pe piata mondiala. Pentru 2016, cei de la Can-Am au schimbat toate cele 3 variante de motorizare pentru modelele Renegade, acestea fiind echipate cu noile motoare Rotax, prezentate zilele trecute.


Astfel, ATV-urile Can-Am Renegade 2016 vor fi disponibile in variantele de motorizare Rotax 570, Rotax 850 si Rotax 1000R. Noul motor Rotax 570 dispune de doi cilindri in V cu opt valve si o capacitate de 570cc. Acesta dezvolta o putere de 48 cp, fiind cel mai performant motor V-Twin din clasa 500-600cc. Spre deosebire de versiunea anterioara de 500cc, noul motor beneficiaza de o capacitate mai mare, ceea ce se traduce printr-un plus de putere de 2 cp si un cuplu maxim mai mare cu 9%.


Motorul Rotax 850 este versiunea imbunatatita a modelului de 800cc. Cu doi cilindri in V si o capacitate de 854cc, acesta ofera o putere de 78 cp (cu 7 cp mai mult fata de versiunea anterioara) si un cuplu maxim mai mare cu 7%. Cel mai puternic motor care echipeaza ATV-urile Can-Am Renegade, Rotax 1000R, a beneficiat, de asemenea, de update-uri importante. Chiar daca capacitatea cilindrica a ramas la fel (976cc), acesta vine cu un plus de putere de 7 cp, ajungand la o putere maxima de 89 cp.


Pe langa partea de motorizare, cei de la Can-Am au refacut si schemele de culori pentru 2016. Astfel, modelele Renegade vor fi disponibile anul viitor intr-o noua schema de culori pe rosu (Can-Am Red), in timp ce variantele de echipare cu pachetul racing X xc vor fi disponibile pe culorile alb/negru/rosu (White, Black & Can-Am Red) sau verde camuflaj (Digital Camo & Manta Green).


Pachetele de echipare a ATV-urilor Can-Am Renegade 2016 au ramas aceleasi. Varianta de baza Can-Am Renegade dispune de motor Rotax, transmisie automata CVT, suspensie fata Double A-arm, suspensie spate TTI, amortizoare Fox HPG, diferential auto-blocabil Visco-Lok, anvelope pe 25 inch ITP Holeshot ATR, jante aliaj pe 12 inch, sasiu SST G2 cu Geometric Contact Control, bord multi-functional, sistem anti-furt D.E.S.S., frana fata/spate controlabila separat.


Versiunea imbunatatita Can-Am Renegade X xc vine, in plus fata de modelul standard, cu amortizoare FOX Performance Series 1.5 PODIUM RC2, directie asistata electronic DPS (Tri-Mode Dynamic Power Steering), diferential auto-blocabil Visco-Lok QE, jante Beadlock din aliaj pe 12 inch cu inelele de ranforsare, scut protectie sasiu din aluminiu, ghidon racing, aparatori maini, magnetou de 625W, design special X-Package.


ATV-urile sportive cu tractiune integrala 4x4 Renegade de la Can-Am detin suprematia in sporturile de performanta. Datorita puterii acestora, combinata cu sasiul inovator, modelele Renegade ofera o manevrabilitate si un control excelent, comportandu-se foarte bine pe toate tipurile de terenuri. Mai jos gasiti un tabel cu cele mai importante caracteristici ale ATV-urilor sportive Can-Am Renegade:

 

 

Caracteristici disponibile
Base X xc
Suspensie fata bascula dubla (Double A-arm) DA DA
Suspensie spate independenta TTI DA DA
Amortizoare FOX fata/spate 850 si 1000R Performance Series 1.5 PODIUM RC2
DPS (Tri-Mode Dynamic Power Steering) NU DA
Diferential auto-blocabil Visco-Lok QE NU DA
Jante Beadlock NU DA
Design special X-Package NU DA
Culori disponibile rosu alb/negru/rosu sau digital camo
Motorizare 570/850/1000R 850/1000R