Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Can-Am Outlander L 2015
09 Dec

Can-Am Outlander L 2015

Publicat de: Motoboom

Cu siguranta una dintre principalele noutati pentru 2015 pregatite de constructorul canadian BRP (Bombardier Recreational Products) este reprezentata de noile ATV-uri din familia Can-Am Outlander L. Principala caracteristica a noilor ATV-uri Can-Am este pretul mic al acestora, fiind cele mai ieftine ATV-uri din gama constructorului canadian.


Dupa cum ne-au obisnuit deja cei de la Can-Am, modelele din seria Outlander L sunt disponibile in mai multe variante de motorizare si pachete de echipare. Astfel, noile ATV-uri dispun de doua variante de motorizare: Rotax 450 sau Rotax 500.


Versiunea Can-Am Outlander L 450 este propulsata de un motor monocilindric cu 4 valve, racit cu lichid. Cu o capacitate de 427cc, acesta dezvolta o putere de 38 cp, fiind liderul clasei sale in ceea ce priveste performanta oferita la fel ca si fratele sau mai mare, Can-Am Outlander L 500. Acesta este pus in miscare de un motor cu doi cilindri in V si 8 valve (V-Twin) ce ofera o putere de 46 cp, avand o capacitate de 499,6cc.


In poza atasata se poate observa si comparatia de performanta  cu principalii concurenti ai noilor ATV-uri Outlander L de pe piata mondiala. In ciuda pretului scazut al acestor modele de ATV-uri, performanta si calitatea acestora nu este afectata, beneficiind de aceleasi caracteristici specifice BRP Can-Am. Acestea dispun de acelasi cadru SST G2, avand o suspensie independenta TTI pe spate si dublu brat Double A-Arm pe fata, sistemul de suspensii fiind adaptat pentru specificatiile noilor ATV-ului.


De asemenea, Can-Am pune la dispozitia clientilor si versiunea Outlander L MAX cu o capacitate pentru 2 persoane, care dispune in plus fata de varianta standard de sasiul G2 MAX putin mai lung si de scaunul cu spatar si manere pentru al doilea pasager. Ambele modele, Outlander L si Outlander L MAX, sunt disponibile cu echipare standard sau cu pachetul de echipare DPS care include, pe langa altele, directie asistata electronic DPS (Tri-Mode Dynamic Power Steering).


ATV-urile Can-Am Outlander L 2015 mai dispun de bord cu afisaj digital, portbagaje fata/spate cu sistem LinQ, portbagaj spate impermeabil cu un volum de 10,9 litri, o capacitate totala de incarcare de 163 kg (54 kg fata si 109 kg spate) si o capacitate de tractare de 590 kg. De asemenea, Can-Am va pune la dispozitie si o serie de accesorii optionale pentru aceste modele, precum: diferite cutii suplimentare pentru depozitare, protectii pentru noroi sau impotriva vantului, bullbar-uri fata/spate, manere incalzite, troliu, lama zapada, etc.