Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Can-Am Outlander 6x6 2016
30 Iun

Can-Am Outlander 6x6 2016

Publicat de: Motoboom

Cele mai performante si mai capabile ATV-uri utilitare din industria powersports sunt cele din gama Can-Am Outlander 6x6. Lansate doar anul trecut pe piata, acestea nu au beneficiat de update-uri majore pentru 2016, singura noutate pregatita de constructorul canadian pentru aceste ATV-uri fiind doar in ceea ce priveste design-ul. Beneficiind de tractiunea integrala 6x6, acestea sunt capabile sa transporte incarcaturi pe cele mai dificile trasee.


Chiar daca celelalte modele de ATV-uri cu motorizarea de 1000cc, produse de Can-Am, sunt echipate cu noul motor Rotax 1000R, versiunea Can-Am Outlander 6x6 2016 este propulsata de acelasi motor, prezent si pe modelele actuale. Astfel, variantele de motorizare pentru Outlander 6x6 sunt aceleasi si pentru anul viitor: Rotax 650 sau Rotax 1000.


Ambele motoare dispun de doi cilindri in V si de un sistem de alimentare prin injectie de combustibil (EFI - Electronic Fuel Injection). Versiunea de 650cc dezvolta o putere de 62 cp, in timp ce motorul Rotax 1000 cu o capacitate de 976cc va asigura o putere de 82 cp. ATV-urile Can-Am Outlander 6x6 sunt echipate cu o cutie automata de viteze, prevazuta cu treapta speciala extra low L-gear. Aceasta treapta asigura o tractiune mai buna cu 16% fata de treapta L standard prezenta pe restul ATV-urilor.


Tractiunea integrala 6x6 si sistemul inovator de portbagaj spate dezvoltat de Can-Am fac din aceste modele cele mai versatile ATV-uri de pe piata. Outlander 6x6 poate transporta in bena spate o incarcatura de pana la 318 kg si de 45 kg pe portbagajul fata, avand o capacitate de tractare de pana la 750 kg. Modul de tractiune 4x6 sau 6x6 poate fi selectat foarte usor prin intermediul unui buton de pe ghidon. De asemenea, acestea dispun de diferentialul fata auto-blocabil Visco-Lok QE care sporeste tractiunea ATV-ului atunci cand este nevoie.


ATV-urile Can-Am Outlander 6x6 2016 vin in varianta de echipare XT ce cuprinde, printre altele, barile de protectie fata heavy-duty, aparatori maini, troliu Warn 3000 (1.361 kg), suspensie spate dubla independenta TTI2, servo-directie asistata electronic DPS (Tri-Mode Dynamic Power Steering), bena spate basculabila, jante din aliaj, etc. Pentru anul viitor, acestea sunt disponibile pe culorile galben, gri si noua schema de culori camuflaj Mossy Oak Break-Up Country.