Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Can-Am Outlander 2015
08 Dec

Can-Am Outlander 2015

Publicat de: Motoboom

Compania canadiana BRP (Bombardier Recreational Products), cel mai mare producator din lume de vehicule recreationale, ofera clientilor sai si cea mai bogata gama de ATV-uri din care fac parte modele de ATV-uri cu diferite capacitati, echipari si accesorii in functie de necesitatile si preferintele fiecaruia.


Cele mai cunoscute modele Can-Am sunt ATV-urile din seria Outlander, din care fac parte peste 20 de modele cu diferite variante de motorizare si pachete de echipare, fiind cea mai diversificata gama din domeniu. Familia de ATV-uri Can-Am Outlander sau Bombardier s-a marit in 2015 cu inca 2 membrii: Can-Am Outlander L si Can-Am Outlander 6x6.


Pa langa cele doua modele de mai sus, disponibile in mai multe variante de motorizare si echipare, cei de la Can-Am mai pun la dispozitia clientilor si versiunea de 800cc a modelului Outlander X mr, pana in 2014 fiind disponibile doar variantele de 650 si 1000. Celelalte modele din seria Outlander au primit pentru 2015 cateva imbunatatiri, printre care putem aminti culorile noi pentru anumite modele, precum si noile amortizoare FOX Podium X RC2.0 HPG si treapta de viteza extra low L-gear pentru modelele X mr.


Noile culori pentru 2015 propuse de Can-Am, pe langa cele existente, sunt: gri aluminiu (Brushed Aluminum) pentru Outlander si Outlander MAX cu pachetul de echipare XT, negru cu orange (Black & Orange) pentru Outlander si Outlander MAX cu pachetul de echipare XT-P, gri cositor (Deep Pewter Satin) pentru Outlander MAX Limited si camuflaj (Digital Camo & Manta Green) pentru Outlander X mr.


Asadar pentru ATV-uri cu o capacitate pentru o persoana puteti alege din seria Outlander, iar pentru cei care vor ceva mai mult, Can-Am va pune la dispozitie ATV-urile din seria Outlander Max, acestea fiind proiectate special pentru a transporta 2 persoane.


De asemenea, ATV-urile din gama Outlander si Outlander Max sunt disponibile in mai multe variante de motorizari: 500cc, 650cc, 800cc sau 1000cc. Pentru fiecare dintre acestea, Can-Am pune la dispozitia clientilor diferite pachete de echipare: DPS, XT, XT-P sau Limited. Din seria Can-Am Outlander X mr fac parte ATV-urile construite special pentru noroi si teren foarte accidentat.