Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Can-Am Mossy Oak Hunting Edition 2016
16 Iun

Can-Am Mossy Oak Hunting Edition 2016

Publicat de: Motoboom

Seria noutatilor BRP Can-Am pentru 2016 continua. Dupa prezentarea gamei complete Can-Am off-road 2016, a noilor motoare Rotax si a noilor modele Outlander L X mr si Maverick / MAX X rs 1000R Turbo, azi a venit randul vehiculelor din gama Mossy Oak Hunting Edition. Aceste vehicule sunt special proiectate si echipate pentru vanatoare, fiind dezvoltate in colaborare cu cei de la Mossy Oak, liderul mondial in ceea ce priveste proiectarea si fabricarea produselor cu design camo sau camuflaj.


Cei doi giganti ai segmentului powersports, BRP Can-Am si Mossy Oak, isi propun sa aduca pe piata produse de cea mai buna calitate care sa le ofere vanatorilor si pasionatilor de aventura in natura, o experienta unica. Pasionatii acestui domeniu stiu ca vehiculele Can-Am au devenit mai mult decat o unealta, fiind o parte importanta din viata acestora. Iar cand vine vorba despre un partener de vanatoare, noile modele din seria Can-Am Mossy Oak Hunting Edition sunt alegerea ideala.


Noua gama de vehicule Mossy Oak Hunting Edition este caracterizata cel mai bine de catre constructorul canadian prin sloganul de promovare „It`s not a passion. It`s an obsession.”, iar cei implicati in domeniu inteleg cel mai bine acest lucru. Noua schema de culori camuflaj a fost denumita de catre constructor Mossy Oak Break-Up Country Camo. Aceasta va fi disponibila in 2016 pentru aproape toate vehiculele din gama Can-Am.


Pe langa grafica speciala Mossy Oak Break-Up Country Camo, canadienii au lansat si 2 vehicule echipate cu accesorii speciale pentru vanatoare. Este vorba despre modelele 2016 Can-Am Outlander L Mossy Oak Hunting Edition si Can-Am Commander Mossy Oak Hunting Edition. Astfel, noul design Mossy Oak Break-Up Country Camo este combinat foarte bine cu un pachet de accesorii pentru vanatoare si cu performanta noilor motoare Rotax, rezultand doua vehicule fara rivali in categoria lor.


Noul ATV Can-Am Outlander L Mossy Oak Hunting Edition vine echipat, in plus fata de versiunea standard, cu bari de protectie fata/spate, aparatori maini, jante negre dintr-un aliaj de aluminiu, o cutie speciala pentru transportul armei de vanatoare de la Kolpin, troliu Warn, scut de protectie din aluminiu, suspensii imbunatatite, proiector suplimentar, suport (grip) special pentru transportul diferitelor unelte, design special Mossy Oak Break-Up Country Camo, servo-directie asistata electronic DPS si noul motor Rotax 570.


Pentru cei care isi doresc un UTV pentru vanatoare, este disponibila versiunea Can-Am Commander Mossy Oak Hunting Edition. Aceasta vine echipata, in plus fata de versiunea standard, cu bari de protectie Xtreme fata/spate, aparatori pentru noroi, jante negre dintr-un aliaj de aluminiu, doua cutii speciale pentru transportul armei de vanatoare de la Kolpin, troliu Warn, scut de protectie din aluminiu, acoperis, parbriz, bari pentru bena spate, design special Mossy Oak Break-Up Country Camo si servo-directie asistata electronic DPS.


Toata gama de vehicule off-road Can-Am 2016 va fi disponibila in curand la Motoboom.