Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Can-Am Maverick X3 Turbo câștigă Raliul Dakar 2018 la prima participare
23 Ian

Can-Am Maverick X3 Turbo câștigă Raliul Dakar 2018 la prima participare

Publicat de: Motoboom

Can-Am Maverick X3 Turbo s-a impus la clasa SXS, câștigand Raliul Dakar 2018.


Raliul Dakar este cunoscut ca fiind cea mai dură competiție de tip rally-raid din lume. Anul acesta, traseul din America de Sud s-a întins pe o distanță de 9000 km, ce a fost parcursă în două săptămâni și 14 etape, fiecare având probe speciale. La final, Can-Am X3 Turbo s-a impus la clasa UTV (side-by-side, sau SXS, așa cum e denumită în concurs).


Echipa câștigătoare e alcătuită din doi brazilieni, Reinaldo Varela și Gustavo Gugelmin, iar un alt tandem format din doi argentinieni (Leonel Larrauri și Fernando Imperatrice) ce au concurat tot pe un Can-Am Maverick X3 Turbo au fost mereu printre primii, câștigând și ultima etapă.


“Este remarcabil să-l avem pe Can-Am Maverick X3 câștigătorul clasei side-by-side încă de la prima participare la Dakar, cea mai dificilă competiție”, a declarat Olivier Camus, Director of Global Product Strategy – Can-Am. “Echipele de mecanici și piloții ne-au depășit așteptările. Experiența și implicarea lor s-au dovedit a fi esențiale în dezvoltarea unui Maverick X3 care s-a impus în cele mai provocatoare condiții pe care și le putea imagina cineva”. Echipa câștigătoare (Varela - Gugelmin), care a obținut locul al doilea în ultima etapă, și-a adjudecat cinci etape și a avut la final un avans de 57 de minute față de următorii sosiți.


Can-Am Maverick X3 se fabrică în mai multe variante și poate fi comandat la MotoBoom la un preț care pornește de 22.680 EUR + TVA.