Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Can-Am Maverick X3 – alegerea concurenților din Dakar
31 Ian

Can-Am Maverick X3 – alegerea concurenților din Dakar

Publicat de: Motoboom

Can-Am Maverick X3 a câștigat pentru al doilea an consecutiv Raliul Dakar ce s-a desfășurat luna aceasta în America de Sud. Acest side-by-side a fost o alegere populară printre piloți, aproape 80% dintre participanții la clasa SxS au folosit Maverick X3. Can-Am a avut 20 de echipe la ediția din acest an a Raliului Dakar, echipe care au parcurs în cele 11 zile ale concursului aproximativ 5000 de km. Startul și sosirea au fost în Lima, Peru.


“Această victorie și faptul că mulți participanți au hotărât să aleagă Maverick X3 pentru a învinge în cel mai dur și mai lung raliu arată concentrarea noastră pentru a produce cel mai bun vehicul din categorie”, spune Olivier Camus (Director General, Can-Am). “Pentru noi cursele reprezintă cel mai bun mediu de test și oportunitatea de a vedea exact ceea ce își doresc clienții. Felicitări tuturor piloților și mulțumiri că au ales Can-Am Maverick X3”, continuă Camus.


Încă de la introducerea sa pe piață, în august 2016, Can-Am Maverick X3 a obținut nenumărate victorii, a câștigat patru campionate în America de Nord, curse pe alte continente, inclusiv două clasări pe cea mai înaltă poziție a podiumului la Raliul Dakar (2018 și 2019).


Maverick X3 și restul produselor Can-Am sunt disponibile la MotoBoom.