Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Can-Am Maverick X3 a dominat Raliul Dakar la clasa SSV
23 Ian

Can-Am Maverick X3 a dominat Raliul Dakar la clasa SSV

Publicat de: Motoboom

Pentru cel de-al treilea an consecutiv, vehiculele Can-Am au dominat Raliul Dakar, cea mai dură cursă din lume. La clasa side-by-side, pe primele 20 de poziții s-au clasat numai modele Maverick X3, care au fost în fruntea clasamentului de la început și până la finalul celor două săptămâni. Californianul Casey Currie este printre primii americani care câștigă acest raliul și primul la clasa SSV, echipajul său Monster Energy Can-Am departajându-se la 39 de minute de locul al doilea, ocupat de rușii de la Snag Racing Team.


“Este incredibil că am câștigat cursa pentru echipa noastră, inclusiv pentru oamenii de la Can-Am. S-a muncit foarte mult pentru acest rezultat și modelul nostru Can-Am Maverick X rs s-a comportat impecabil. E o combinație de performanțe, fiabilitate și manevrabilitate, exact ceea ce îți trebuie să concurezi cu cei mai buni și să învingi în final. Toți cei care doresc performanțe de vârf, atât piloții de weekend, cât și profesioniștii, ar trebui să conducă un Can-Am”, a declarat Currie.


Currie este a la cea de-a doua participare la Raliul Dakar, anul trecut fiind denumit “Debutantul anului” după ce a terminat pe locul patru. Seria modelelor Maverick de la Can-Am sunt concepute să ofere performanțe de top pe orice fel de teren, așa cum au demonstrat-o și la Raliul Dakar 2020, o cursă de 9000 de km împărțiți în 12 etape ce s-a desfășurat în deșertul din Arabia Saudită și care atrage cei mai buni piloți și echipe din toată lumea.


Toate variantele Can-Am Maverick X3 se pot comanda la Motoboom, multe dintre acestea având prețuri promoționale.

 

Foto: Cassey Currie Official