Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Can-Am Maverick / MAX 1000R Turbo 2016
15 Iun

Can-Am Maverick / MAX 1000R Turbo 2016

Publicat de: Motoboom

Una dintre cele mai importante surprize pregatite de constructorul canadian BRP (Bombardier Recreational Products) pentru anul 2016 se refera la noile modele Can-Am Maverick Turbo si Maverick MAX Turbo. Lansat pentru prima data pe piata anul trecut, modelul Can-Am Maverick 1000R Turbo X ds a cucerit, inca de la prezentarea sa oficiala, fanii acestui segment de piata. Acest vehicul era deja cel mai puternic side-by-side din industrie, dezvoltand o putere de 121 cp, insa incepand cu anul viitor motorul Rotax 1000R Turbo va dezvolta o putere si mai mare.


Astfel, versiunile 2016 Can-Am Maverick Turbo si Maverick MAX Turbo vor fi propulsate de noul motor 131-HP Rotax 1000R Turbo. Cu doi cilindri in V si o capacitate de 976cc, acesta asigura o putere impresionanta de 131 cp, consolidandu-si pozitia de cel mai puternic vehicul din industria powersports. Noul motor supra-alimentat, racit cu lichid, beneficiaza de pistoane forjate, intercooler integrat si filtru de aer Donaldson. De asemenea, acesta mai dispune de sistemul inteligent de control al acceleratiei iTC (Intelligent Throttle Control) si de sistemul electronic de injectie EFI (Electronic Fuel Injection).


Pe langa noul motor Rotax 1000R Turbo, cei de la BRP Can-Am au extins si gama de vehicule din aceasta serie. Astfel, pentru 2016 va fi disponibila si versiunea Can-Am Maverick MAX Turbo cu o capacitate pentru 4 persoane. Atat modelul cu o capacitate pentru 2 persoane, cat si versiunea MAX pentru 4 persoane vor fi disponibile in mai multe scheme de culori si variante de echipare, aceste vehicule fiind capabile sa satisfaca cerintele celor mai pretentiosi rideri.


Versiunea pentru 2 persoane va fi disponibila in 2016 cu doua variante de echipare: Can-Am Maverick X ds Turbo si Can-Am Maverick X rs Turbo. Prima varianta dispune de trei scheme de culori: alb/gri/verde (White / Light Grey / Manta Green), negru/verde (Carbon Black / Manta Green) si argintiu/albastru (Hyper Silver / Octane Blue), in timp ce cea de-a doua versiune va fi disponibila doar pe culoarea negru/rosu (Carbon Black / Can-Am Red). Pentru anul viitor, modelul MAX pentru 4 persoane dispune de aceleasi variante de echipare si culori: Can-Am Maverick MAX X ds Turbo si Can-Am Maverick MAX X rs Turbo.


Alte caracteristici specifice modelelor din gama Can-Am Maverick Turbo includ amortizoarele FOX 2.5 PODIUM RC2 reglabile, suspensia spate TTA cu o cursa de 406 mm, anvelopele Maxxis Bighorn 2.0, barile de protectie fata/spate, etc. Prin noile vehicule Can-Am Maverick Turbo, constructorul canadian BRP le pune la dispozitia clientilor cele mai performante side-by-side-uri din industrie, confirmandu-si pozitia de lider mondial al segmentului powersports.