Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Can-Am introduce trei noi modele în familia Maverick
18 Sep

Can-Am introduce trei noi modele în familia Maverick

Publicat de: Motoboom

Trei noi modele se vor regăsi în oferta Can-Am începând cu primăvara anului viitor: Maverick Sport Max DPS ce are patru locuri, Sport X Mr – pregătit pentru noroi – și Sport X Rc, care preferă să meargă pe teren stâncos. Ultimele două  ies în evidență prin pneuri supradimensionate (Maxxis de 30″ pentru X Rc și ITP tot de 30″ pentru X Mr), precum și prin scutul amplasat sub tot ansamblul pentru a trece fără daune peste orice suprafață.


Sport Max DPS păstrează linia consacrată a designului de la Maverick, la fel și motorul sau transmisia probate în timp. Pune accent pe confort, oferind suficient spațiu pentru ca patru persoane să se bucure de aventură. Suspensiile sunt setate pentru performanțe, cadrul rigid e o platformă optimizată pentru manevrabilitate sporită și întreținere ușoară. Pachetul DPS oferă Dynamic Power Steering (direcție asistată în funcție de viteză și de suprafața de rulare), diferențial autoblocabil cu vâscocuplaj pe puntea de față, moduri de pilotaj Sport sau Eco, scaune de tip Ergoprint pentru toți ocupanții, lumini cu LED ce au un design inedit, suspensii Fox 2.0 Podium reglabile în compresie.


Sport X Mr se remarcă prin lățimea de 162,5cm, brațele suspensiilor arcuite, gurile de admisie și de evacuare poziționate strategic pentru a nu intra noroi în ele, jante pe 14″ din aliaj îmbrăcate cu pneuri de 30″, diferențial blocabil Smart-Lok pentru puntea de față ce se controlează electronic, cursă a suspensiilor de 37,5cm atât pe față, cât și pe spate, amortizoare Fox 2.5 Podium, gardă la sol de 38cm, troliu de 2041kg și lumini cu LED.


Sport X Rc are același motor de 976cmc cu doi cilindri în V ce scoate 100 de cai putere ca și X Mr sau Max DPS, ceea ce îl diferențiază de X Mr sunt pneurile Maxxis, barele de protecție din locurile expuse (spate, laterale, brațe) și grafica.


Maverick Sport Max DPS,  Maverick Sport X Mr și Maverick Sport X Rc vor fi disponibile din primăvară la MotoBoom la prețuri ce urmează a fi comunicate.