Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Can-Am Defender MAX 2017 cu 6 locuri
01 Apr

Can-Am Defender MAX 2017 cu 6 locuri

Publicat de: Motoboom

Canadienii de la BRP au lansat anul trecut primele modele din gama Can-Am Defender, acestea fiind primele vehicule UTV construite de BRP exclusiv pentru domeniul utilitar. Daca versiunile Can-Am Commander sunt proiectate pentru segmentul recreational-utilitar, noile vehicule Can-Am Defender sunt destinate exclusiv muncii grele. Acestea sunt descrise foarte bine de catre constructor prin trei cuvinte: Tough (rezistente), Capable (capabile), Clever (dotate).


Constructorul a anuntat zilele trecute o noua versiune pentru aceasta familie de vehicule incepand cu 2017. Este vorba despre varianta Can-Am Defender MAX, care dispune de o capacitate de transport pentru 6 persoane. Noul UTV Can-Am cu sase locuri mosteneste principalele trasaturi ale modelului de baza Defender, care a fost declarat, de catre mai multe publicatii de profil, UTV-ul anului 2015.


Evident, principala noutate adusa de Can-Am Defender MAX este cel de-al doilea rand de scaune pentru pasageri, dubland astfel capacitatea acestuia de transport de la 3 la 6 persoane. Astfel, acesta este mai lung cu 826 mm fata de varianta cu trei locuri si mai greu cu aproximativ 136 kg. De asemenea, capacitatea de incarcare a crescut de la 680 kg la 795 kg iar anvelopele care echipeaza acest UTV sunt pe 26 inch, fata de 25 inch cat avea varianta de baza.


Dupa cum ne-au obisnuit deja cei de la Can-Am, noile UTV-urile utilitare din familia Can-Am Defender MAX sunt disponibile pentru 2017 in mai multe variante de echipare si motorizare. Astfel, acestea dispun de doua variante de motorizare: motorul Rotax HD8 si motorul Rotax HD10. Ambele motoare sunt optimizate special pentru segmentul utilitar, oferind cel mai mare cuplu din industrie. Rotax HD8 are o capacitate de 799,9 cc, asigurand o putere de 50 cp si un cuplu maxim de 68 Nm, in timp ce modelul Rotax HD10 ofera o putere de 72 si un cuplu de 83 Nm.


Ca si variante de echipare, Can-Am Defender MAX 2017 este disponibil cu pachetul DPS sau XT. Versiunea Can-Am Defender MAX DPS dispune de directia asistata electronic DPS (Tri-Mode Dynamic Power Steering), diferential auto-blocabil Visco-Lok QE si jante din aliaj pe 12 inch, in timp ce pachetul XT aduce in plus, fata de versiunea DPS, un troliu Warn 4500, anvelope Maxxis Bighorn 2.0 pe 27 inch, jante din aliaj pe 14 inch, acoperis premium, scut de protectie, scaune premium mai rezistente si 3 moduri selectabile de condus: Eco, Work sau Normal.