Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Can-Am Commander 2016
16 Iul

Can-Am Commander 2016

Publicat de: Motoboom

Gama de UTV-uri Commander a constructorului canadian BRP Can-Am nu a suferit schimbari majore pentru 2016. Pachetele de echipare si variantele de motorizare au ramas aceleasi, singurele noutati fiind versiunea Can-Am Commander Mossy Oak Hunting Edition si cateva scheme de culori noi pentru modelele existente.


Asadar, noul UTV Can-Am Commander Hunting Edition 2016 este un vehicul proiectat si dezvoltat special pentru vanatoare. Acesta dispune de un design special de camuflaj, Mossy Oak, fiind echipat cu o serie de accesorii utile precum troliu Warn 4500, aparatori pentru noroi, bullbar fata Xtreme, scut de protectie din aluminiu, bari pentru bena spate, acoperis format din 2 piese, parbriz mic si doua cutii Kolpin 6.0 Impact Gun Boots pentru transportul armelor de vanatoare.


Variantele de motorizare pentru modelele Can-Am Commander 2016 sunt Rotax 800R sau Rotax 1000. Prima varianta are o capacitate de 800cc si dezvolta o putere de 71 cp, in timp ce modelul Rotax 1000 are o capacitate de 976cc si ofera o putere de 85 cp. Chiar daca constructorul BRP Can-Am a prezentat o gama noua de motoare Rotax pentru 2016, se pare ca acestea nu vor echipa si modelele de UTV-uri Can-Am Commander.


Pentru versiunea cu 2 locuri sunt disponibile aceleasi pachete de echipare: Base, DPS, XT, XT-P si LIMITED. Acestea sunt completate in 2016 cu pachetul Hunting Edition care echipeaza modelul pentru vanatoare Can-Am Commander 1000 Mossy Oak Hunting Edition. Schemele de culori actuale, gri, rosu, galben, alb si negru/orange sunt completate in 2016 cu noile culori negru/albastru (Matte Black & Octane Blue), Cognac si camuflaj (Mossy Oak Break-Up Country Camo).


In ceea ce priveste versiunea cu 4 locuri, Can-Am Commander MAX, aceasta este disponibila doar cu varianta de motorizare Rotax 1000. Culorile disponibile pentru 2016 sunt aceleasi ca si in cazul modelelor cu 2 locuri iar pachetele de echipare pentru Can-Am Commander MAX 2016 sunt DPS, XT si LIMITED.


In gama de vehicule Can-Am Commander se regasesc cele mai versatile UTV-uri de pe piata. Acestea fac parte din categoria de UTV-uri recreationale si utilitare, avand cele mai puternice motoare din clasa lor. Can-Am Commander beneficiaza de trasaturi si tehnologii ce confera o manevrabilitate precisa si confort, avand un design focusat pe pasageri. Indiferent de ce pachet de echipare ati alege, aceste UTV-uri dispun de tot ce aveti nevoie pentru plimbarile relaxante prin natura, treburile din jurul fermei sau aventurile off-road.


Toata gama Can-Am 2016 va fi disponibila in curand la Motoboom. Mai jos gasiti un tabel cu pachetele de echipare si motorizarile disponibile pentru modelele Can-Am Commander 2016:

 

 

Caracteristici disponibile
Base DPS XT Hunting Edition
XT-P LIMITED
Scaun sofer si volan reglabil DA DA DA DA DA DA
DPS (Tri-Mode Dynamic Power Steering) NU DA DA DA DA DA
Aparatori noroi si bullbar fata NU NU DA DA DA DA
Troliu Warn NU NU DA DA DA DA
Amortizoare FOX fata/spate NU NU NU NU DA DA
Pachet LIMITED (GPS Garmin Montana, acoperis, parbriz, etc.) NU NU NU NU NU DA
Pachet Hunting (2 cutii pentru arme, bullbar fata Xtreme, acoperis, parbriz mic, scut aluminiu, etc.) NU NU NU DA NU NU
Versiune MAX pentru 4 persoane NU DA DA NU NU DA
Culori disponibile gri gri, rosu galben, gri, alb, camuflaj, negru/albastru camuflaj negru/orange gri, cognac
Motorizari 800R 800R/1000 800R/1000 1000 1000 1000