Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Can-Am a prezentat modelele Maverick X3 2019
07 Iun

Can-Am a prezentat modelele Maverick X3 2019

Publicat de: Motoboom

Cei de la Can-Am au făcut publice modelele anului viitor, multe dintre acestea venind cu o serie de îmbunătățiri interesante. Maverick X3, în toate versiunile sale, va fi dotat cu Smart-Lok, diferențialul blocabil pentru puntea de față controlat electronic în mod automat pentru tracțiune maximă, dar sunt modificări și în ceea ce privește schemele de culori, ce vor fi mai intense.


De asemenea, vehiculele side-by-side Maverick X3 vor beneficia de sistemul cu trei moduri Dynamic Power Steering (DPS) care ajută în cazul conducerii la viteze mici și transmite pilotului mai multe informații despre starea suprafeței de rulare. Inginerii au adus câteva schimbări și pentru a spori confortul sau fiabilitatea. Astfel, bara stabilizatoare (bara antiruliu) a fost reproiectată, e mai rezistentă și se poate intra mai tare în viraje. O carcasă protejează mai bine unitatea electronică de control a motorului (ECU) împotriva apei și prafului.


Oferta accesoriilor originale și a componentelor after market e mai mare ca niciodată, experiența din domeniul curselor și parteneriatele cu firme precum Lonestar Racing, S3 Power Sports ș.a. au dus la crearea unor noi bare de protecție pentru acoperiș, sisteme audio, plase de protecție pentru ferestre, etc. Cu aceste accesorii, fiecare proprietar își poate personaliza Maverick X3 în funcție de preferințe și de nevoi.


Maverick X3 X ds și Maverick X3 MAX X ds se vor găsi în variantee de culoare Phoenix Orange, Maverick X3 X rs / Maverick X3 MAX X rs în combinația Gold, Can-Am Red & Hyper Silver. Grafice speciale denumite Carbon Black & Sunburst Yellow sunt destinate pentru versiunile X mr: Maverick X3 X mr Turbo / X mr Turbo R.


Vehiculele side-by-side Can-Am Maverick sunt disponibile la MotoBoom la prețuri care pleacă de la 10.690 euro, TVA inclus (Maverick Trail Base 800).