Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
BRP Sea-Doo Lineup 2017
18 Aug

BRP Sea-Doo Lineup 2017

Publicat de: Motoboom

 

Cel mai mare producator din lume de vehicule recreationale, BRP (Bombardier Recreational Products), a prezentat noua gama de jetski-uri Sea-Doo 2017.

 

Avand in vedere multiplele inovatii din ultimii ani, jetski-urile Spark beneficiaza de cea mai noua tehnologie Sea-Doo. Noile modele dispun de motoare ROTAX ACE low-end și high-end, precum și introducerea unui nou material din care este fabricata coca, numit POLYTEC, acesta fiind mult mai usor si mai rezistent.

 

De la introducerea sa în 2014, Spark a fost un succes evident pentru Sea-Doo. Schemele de culori au ramas aceleasi deoarece au inregistrat un mare succes: Blueberry, Key Lime, Chili Pepper, Pineapple, and Vanilla.


Pentru 2017, Sea-Doo pune la dispozitia clientilor Spark una dintre cele mai bogate si mai diversificate game de jetski-uri ce include modele potrivite pentru orice tip de rider cu doua sau trei locuri, si doua tipuri de motoare de 60 sau 90 CP, cu motoare Rotax ACE.

 

Spark-ul ofera pe langa Stabile, versatile si agile si cu un consum de combustibil pana la 30% mai mic decat concurența, oferind în acelasi timp o multime de caracteristici standard, mai mult decât orice ambarcațiune din clasa sa.

 

Pentru 2017 cei de la BRP au prezentat o varianta noua de SPARK, un skijet extrem de manevrabil, denumit TRIXX, construit pentru pasionatii de trick-uri. Acesta beneficiaza de un motor Rotax 900 HO de 60 CP, VTS (Variable Trim System), ghidon reglabil, stabilizatoare laterale ajustabile. Noul TRIXX beneficiaza de o schema exclusiva de culori: Candy Blue & Pepper Chili si este construit cu material POLYTEC.


Jetski-urile recreationale din gama Sea-Doo GTI vor beneficia de culorile noi pentru 2017: Sunrise Orange, Manta Green, Orange Crush, classic Black, Jet Metallic Black sau Deep Pewter Satin. Toate modelele Sea-Doo GTI 2017 vor fi echipate cu sistemul inteligent de franare si marsarier iBR, dezvoltat de BRP. Modelele Sea-Doo Wake 155 si Wake PRO 215, din aceasta gama, raman in continuare cele mai folosite skijet-uri pentru tractarea pe apa, ski nautic sau agrement nautic.


In ceea ce priveste segmentul jetski-urilor de lux, Sea-Doo introduce modelele GTX Limited 230, GTR-X 230, GTR 230, și WAKE Pro 230 care vin echipate cu noul motor ROTAX 1500 HO ACE. Noul motor dispune de 15% mai multi cai putere si sisteme de racire mai eficiente decat modelul anterior.


Mai jos gasiti si un clip de prezentare a noii game 2017 Sea-Doo, dar mai multe informatii despre toate modelele gasiti pe site-ul producatorului
www.sea-doo.com