Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
BMW Motorrad a prezentat modelele 2021
03 Aug

BMW Motorrad a prezentat modelele 2021

Publicat de: Motoboom

Bavarezii de la BMW Motorrad au anunțat primele noutăți referitoare la modelele care vor fi în catalogul firmei anul viitor. Mai multe modele beneficiază de noi culori, de echipamente modernizate, atât cele aflate în dotarea standard, cât și pe lista de opționale. Configurațiile 2021 pot fi comandate deja din luna august a acestui an.

Una din cele mai importante modificări e legată de sistemul de evacuare, care a fost modificat pentru a îndeplini normele Euro 5. Sportiva turistică R 1250 RS are o nouă culoare Austin Yellow ce contrastează cu cadrul vopsit în negru mat, motorul boxer de 1254 scoate 136 de cai putere și un cuplu de 143 Nm, sistemul ABS se poate dezactiva și ca opțională există dotarea modului de pilotaj Pro ce include controlul cuplului.

BMW S 1000 RR va avea în 2021 două noi scheme grafice, una este cu roșu mat (Racing Red), cealaltă cu negru lucios (Black Storm), motorul de 999cmc care scoate 207 cai putere și un cuplu de 113 Nm obține omologarea Euro 5, opțional se poate comanda cu evacurea de titan “M” (din octombrie 2020). De altfel, pentru S 1000 RR sunt multe opționale ce poartă sigla “M” , de la protecții pentru frână și ambreiaj, leviere pentru frână și ambreiaj, protecții pentru motor și până la scărițe pentru pilot.

Roadsterul R 1250 R are o nouă culoare gri metalizat (Mineral Grey), versiunea intitulată Style HP a fost rebotezată Style Sport, evacuarea e schimbată, au fost introduse și noi echipamente opționale precum pachetele Shadow/Silver (capac pentru protecția motorului, leviere și scărițe negre sau gri).

BMW K 1600 GT/GTL/B va avea motorul negru indiferent de culorile carenajului, treapta pentru mers înapoi e dotare de serie, sistemul RdC controlează presiunea din pneuri, luminile cu LED pentru zi sunt, de asemenea, dotare de serie. S 1000 XR are noi culori alb/albastru (Lightwhite/ Racingblue) și roșu metalizat (Racingred), evacuare sport din titan, parbriz sport și ecran ce include Laptimer.

Și în cazul lui S 1000 XR lista de echipamente opționale este foarte lungă, existând și un pachet Tour (încărcare USB, sistem de bagaje) sau părțile inscripționate “M” (leviere de frână și ambreiaj, protecții pentru motor, scărițe) sau lanț de transmisie M Endurance.