Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Black și Triple Black – două serii limitate pentru Triumph Rocket 3
11 Mar

Black și Triple Black – două serii limitate pentru Triumph Rocket 3

Publicat de: Motoboom

Puternice, negre și în număr limitat. Triumph prezintă două modele speciale Rocket 3 R Black și Rocket 3 GT Triple Black.

Rocket 3 devine un bestseller pentru producătorul britanic și interesul clienților este alimentat acum în continuare cu două noi modele speciale.  Rocket 3 R Black și Rocket 3 GT Triple Black se vor fabrica numai într-o ediție secială de 1000 de exemplare la nivel mondial. Nu sunt numerotate, dar fiecare dintre acestea vine însoțit cu un certificat de autenticitate.

Pentru un aspect mai provocator, designerii au mers pe culoarea neagră. Noul Rocket 3 R Black vine cu o schemă de culori agresivă, complet neagră, iar Rocket 3 GT Triple Black cu o schemă distinctivă de culori pe trei tonuri: negru, negru și din nou negru. Mai sunt și alte detalii care diferențiază seria specială de cea standard, cum ar fi aripa anterioară din carbon, finisaj al motorului închis la culoare, capacele de protecție termică vopsite în negru, colectoare de admisie negre acoperite cu pulbere și carcasele farurilor vopsite în negru. 

Dar asta nu înseamnă că totul a fost pur și simplu înnegrit. Au fost lăsate elemente pentru contrast: embleme, leviere de frână și ambreiaj, cleme, coliere, componente anodizate, scărițe sau capetele de ghidon strălucesc discret. Din punct de vedere tehnic, tricilindrul cu capacitatea de 2500 cmc rămâne cu performanțe neschimbate, adică scoate 167 cai putere și un cuplu maxim de 221 Nm. 

Cele două modele speciale vor fi disponibile la distribuitori din mai 2021 la un preț ce urmează a fi comunicat.


Sursa și detalii suplimentare: Triumph Motorcycles