Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Bikes on Ice, la ceas aniversar
25 Feb

Bikes on Ice, la ceas aniversar

Publicat de: Motoboom

La sfârșitul săptămânii trecute, în localitatea Ghelari din județul Hunedoara, la Pensiunea Panorama a avut loc ediția aniversară, cu numărul 15, a întâlnirii moto „Bikes on Ice”. Cea mai așteptată întâlnire de motocicliști din extrasezon, desfășurată într-un cadru natural deosebit, a strâns pe parcursul a trei zile, câteva sute de iubitori ai motocicletelor.

 

 

 

Dacă vineri seara participanții au avut parte de câțiva fulgi de zăpadă, ziua însorită de sâmbătă a fost perfectă pentru concursurile cu specific moto. Participanții s-au întrecut în aruncarea la tintă fixă cu cauciucul și la mersul pe motocicletă printre jaloane.

 

 

 

Una dintre principalele atracții ale evenimentului a rămas tombola de sâmbătă seara, care a oferit participanților posibilitatea de a câștiga câteva zeci de premii în valoare totală de peste 4.000 lei, constând în echipament și accesorii moto de cea mai bună calitate, oferite de către sponsorul principal al evenimentului, MotoBoom.

 

Seara, atmosfera fost încălzită de tradiționalul foc de tabără și de recitalul live susținut de trupa Crom, din Hunedoara.