Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Bikes on Ice 2019 - Întrunirea de iarnă ajunge la cea de-a 14-a ediție
17 Ian

Bikes on Ice 2019 - Întrunirea de iarnă ajunge la cea de-a 14-a ediție

Publicat de: Motoboom

Suntem nerăbdători să înceapă noul sezon, să punem din nou bateriile pe motociclete, să auzim sunetul motorului, să-l încălecăm și să ne bucurăm de senzațiile pe care le oferă. Pentru cei care nu mai au răbdare până la primăvară, există Bikes on Ice, singura întrunire de iarnă de la noi din țară.


A mai rămas o lună până la așteptata întâlnire din extrasezon, organizată de către Road Patrol M.C. Hunedoara în weekend-ul 15-17 februarie și ajunsă la ediția cu numărul paisprezece. Evenimentul va avea loc la pensiunea Panorama din comuna Ghelari, județul Hunedoara.


Cei care doresc să își testeze propriile limite au ocazia să campeze, gratuit, ca în fiecare an, în spații special amenajate, în aer liber. Pe lângă tradiționalul foc de tabără, concursurile cu specific moto și turele de vizitare ale așezărilor pitorești din zona Munților Poiana Ruscă, organizatorii promit și câteva surprize și premiere la această ediție, prima la care va fi invitată o formație, pentru un recital live: trupa Crom din Hunedoara. Una dintre principalele atracții ale evenimentului rămâne tombola de sâmbătă seara, care oferă participanților posibilitatea de a câștiga zeci de premii, constând în echipament și accesorii moto de cea mai bună calitate, oferite de către MotoBoom, sponsorul principal al evenimentului.


Cum e la Bikes on Ice? O mărturie de anul trecut e elocventă: “Pe drum am avut parte de tot ce ți-ai putea imagina: burniță, ceață, vânt, ninsoare”, spune Călin Suciu, un veteran care nu a scăpat decât o singură întrunire din cele 13 organizate până acum și care va veni cu siguranță și la următoarele.


Cei care au participat la acest eveniment îl reașteaptă cu nerăbdare în fiecare an. E tentant pentru fiecare dintre noi, dar trebuie să fim sinceri și să ne punem întrebarea: suntem atât de duri încât să mergem sute de km în februarie cu motocicleta?

 

Mai multe detalii despre întrunire se pot afla pe pagina de Facebook a evenimentului.