Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Benelli a prezentat oficial nakedul SRK 600
04 Iun

Benelli a prezentat oficial nakedul SRK 600

Publicat de: Motoboom

Să ne reamintim câteva detalii: Benelli a fost fondată în Italia acum 109 ani, în 1911, adică acest nume face trimitere la una din cele mai vechi fabrici de motociclete din lume. Astăzi, acest nume aparține chinezilor de la QianJiang, fiind una din cele zece companii al grupului. Concepute și fabricate integral în China din 2005, noile motocicletele Benelli vor ajunge pe piața europeană, iar pentru a convinge potențialii clienți de pe vechiul continent, vor fi echipate cu componente de calitate de la Bosch, Brembo sau Marzocchi.


Benelli SRK 600 a fost surprinsă de paparazzi în timpul ultimelor săptămâni, dar acum a fost și prezentată oficial în China. S-a creat puțină confuzie, întrucât pe continentul asiatic acest model este pus în vânzare sub numele de QJMotor SRK600, în tip ce în Europa va ajunge purtând marca Benelli.


Noul naked are un motor cu patru cilindri în linie care scoate 80,5 cai putere, ciclistica fiind îmbunătățită prin folosirea unor componente de la producători cu renume, suspensiile fiind Marzocchi, sistemul ABS e de la Bosch și frânele de la Brembo. Mai mult decât atât, ambreiajul e cu alunecare controlată, pornirea e fără cheie (keyless), pe bord e un display TFT cu diagonala de 5 inch și în China e oferit la prețul de aproximativ 6.300 euro. Dacă și în Europa va ajunge la un preț similar, va găsi destui adepți, având în vedere și că designul amintește de seria TNT de la Benelli.