Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Autocolante personalizate pentru side-by-side
13 Feb

Autocolante personalizate pentru side-by-side

Publicat de: Motoboom

Factory Effex este un studio american de design grafic ce realizează de mai mult timp personalizări pentru motociclete. De curând, ei s-au hotărât să ofere și proprietarilor de vehicule side-by-side posibilitatea de a-și face UTV-ul să arate unic.


Interesant e că aceste autocolante pentru SSV au o combinație de culori ce se alege de client în totalitate, după preferințele sale. Intri pe site, selectezi tipul de grafică, apoi culorile și inscripțiile pe care le dorești. Kit-ul conține autocolantele pentru părțile superioare și inferioare ale portierelor, pentru aripile laterale, spoilere și capotă. Cu toate că sunt puse la dipoziție sute de logo-uri industriale, fiind mărci înregistrate nu vor putea fi folosite ca imagine, ci ca text.


Această aplicație interactivă pentru design grafic iți arată și varianata finală aproximativă a vehiculului off-road side-by-side. Echipa de graficieni “croiesc” materialele și culorile pentru a se mula pe fiecare model de side-by-side, cele mai populare mărci și modele fiind selectabile înainte de a vedea prețul final. Apropo de prețuri, în cazul în care graficele costă mai mult de 250 de dolari, transportul internațional este gratuit.


Factory Effex este o firmă licențiată și producător OEM (Original Equipment Manufacturer) pentru multe companii din branșă. Adică este o companie asociată ce face produse vândute de constructori de motociclete. Mai multe informații despre produse pot fi găsite pe site-ul Factory Effex.