Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
ATV-urile CF Moto implinesc 25 de ani
03 Iul

ATV-urile CF Moto implinesc 25 de ani

Publicat de: Motoboom

Unul dintre cei mai importanti constructori de ATV-uri din lume, CF Moto, se pregateste sa aniverseze 25 de ani de existenta. Infiintata in anul 1989, compania Zhejiang Chunfeng, devenita intre timp CF Moto, a creat o adevarata poveste de succes de-a lungul celor 25 ani de activitate. Fiabilitatea si calitatea produselor CF Moto au fost recunoscute de catre pasionatii de ATV din intreaga lume, nu degeaba tot mai multi fermieri aleg ATV-urile CF Moto datorita raportului foarte bun calitate/pret.


In prezent, fabrica CF Moto se intinde pe o suprafata de 200.000 mp, avand peste 1.300 de angajati. Unul dintre motivele succesului de astazi a constructorului chinez este ca a stiut sa investeasca in personal si sa creeze profesionisti in acest domeniu, reusind sa-si pastreze cei mai buni angajati. Fabrica din Hangzhou, langa Shanghai (China) are o capacitate de productie de peste 800.000 de motoare si 600.000 de vehicule anual, incluzand aici ATV-uri, scutere, motociclete sau side-by-side-uri.


Un alt segment important pentru constructorul CF Moto este cercetarea si dezvoltarea. Chinezii au investit sume masive in cercetare si dezvoltare, peste 90 de angajati ai companiei ocupandu-se de acest domeniu, iar rezultatele nu au intarziat sa apara. Cei de la CF Moto au obtinut numeroase brevete nationale si internationale in domeniul powersports, cel mai important fiind cel al producerii propriilor motoare pentru ATV-urile CF Moto.


Astfel, CF Moto este singurul constructor din China care detine know-how-ul necesar pentru a produce motoare de capacitate medie si mare pentru ATV-uri. Mai mult, din 2014, cei de la CF Moto au inceput o colaborare cu austriecii de la KTM prin care constructorul de ATV-uri va produce motociclete KTM pentru piata din China.


Devenit intre timp unul dintre cei mai importanti constructori de ATV-uri la nivel mondial, CF Moto are dealeri si reprezentanti in toata lumea, inclusiv pe cele mai mari piete precum SUA, Canada, Brazilia, Australia, Germania, etc. Chinezii se mentin in topul celor mai bine vandute ATV-uri din lume datorita calitatii si performantelor vehiculelor sale, oferite la un pret foarte competitiv.


Pentru a celebra cei 25 de ani, CF Moto va lansa pe piata o editie aniversara a celui mai celebru model de ATV din gama sa. Este vorba despre CF Moto CForce 800 X8 Anniversary, pe care il vom prezenta pe larg in zilele viitoare, dupa lansarea oficiala. Tot in aceasta vara este asteptat pe piata din Romania si noul ATV CF Moto CForce 450S si CForce 450L. Toata gama de ATV-uri CF Moto este disponibila la Motoboom.