Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
ATV-uri si Motociclete in rate la Motoboom
11 Mai

ATV-uri si Motociclete in rate la Motoboom

Publicat de: Motoboom

Pentru a veni in sprijinul clientilor sai, compania Motoboom a incheiat un parteneriat cu banca Garanti Bank Romania pentru a facilita acordarea de credite avantajoase pentru clientii pasionati de extrem. Astfel, pentru orice tip de produse cumparate de la Motoboom (ATV-uri, motociclete, scutere, jetski-uri, snowmobile, accesorii, echipamente, etc.), Garanti Credit de Consum le pune la dispozitia clientilor un serviciu de finantare foarte avantajos.


Colaboratorii nostri de la Garanti Bank va pot oferi gratuit consultanta in luarea deciziei dumneavoastre cu privire la tipul de credit care vi se potriveste. Mai mult, daca toate conditiile sunt indeplinite, aprobarea creditului nu va dura mai mult de doua zile. Un simulator de rate in functie de suma si perioada de rambursare aleasa pentru creditul dumneavoastra gasiti la adresa web www.garanticreditedeconsum.ro.


Motoboom este prezenta pe piata din Romania de peste 10 ani, fiind cea mai mare companie de profil din tara. Avand in spate o experienta vasta in domeniul powersports si o echipa de profesionisti, Motoboom va pune la dispozitie cea mai diversificata gama de produse ale celor mai importanti producatori din industrie: BRP Can-Am, Ski-Doo, Sea-Doo, CF Moto, Linhai, Polaris, Kawasaki, Suzuki, Yamaha, Honda, Triumph, Aprilia, Piaggio, Vespa, Arctic Cat, Maxxis, Duro, Kolpin, Warn, Kimpex, Tecmate, Jobe Sports, etc.


Astfel, fie ca sunteti pasionat de extrem sau aveti nevoie pentru munca de un vehicul off-road ATV sau UTV, acestea pot fi obtinute mult mai usor si mai rapid datorita sistemului de rate asigurat de Garanti Credit de Consum. Pentru mai multe informatii despre achizitia unui ATV, scuter sau a unei motociclete in rate ne puteti contacta telefonic la 0258 734 988 sau prin email la adresa contact@motoboom.ro
.