Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Aston Martin va prezenta o motocicletă la EICMA 2019
29 Oct

Aston Martin va prezenta o motocicletă la EICMA 2019

Publicat de: Motoboom

 

Aston Martin și-a unit forțele cu Brough Superior pentru a dezvolta o motocicletă, prima din istoria firmei britanice, cunoscute pentru automobilele performante de lux. Proiectul nu a fost mediatizat. Nu se știe deocamdată decât că motocicleta este gata și va fi prezentată la Milano săptămâna viitoare în premieră mondială.Va fi o serie limitată la câteva exemplare ce vor avea – evident – un preț pe măsură.

Dacă numele de Aston Martin este destul de cunoscut, nu mulți știu povestea legendarului producător de motociclete Brough Superior, care a fabricat primul model în 1919 ce a devenit popular prin aspectul deosebit, performanțele superioare și prețul astronomic.
În 1970 firma a încetat producția, care a fost reînviată în 2013 de Thierry Henriette odată cu relansarea modelului SS100.
Văzute ca echivalentul Rolls Royce pe două roți, un exemplar SS100 din 1925 (cel cu seria #001) a fost vândut la o licitație cu prețul de 950.000 de dolari!

Anul acesta, Brough Superior va celebra un secol de existență prin lansarea acestui nou model fabricat în parteneriat cu Aston Martin.
Marek Reichman, director executiv la Aston Martin, a declarat: “Acesta este un proiect fascinant pentru mine și pentru echipă. Oportunitatea de a colabora cu Brough Superior ne-a dat șansa să ne punem în practică viziunea unică și să arătăm cum frumusețea și tehnologia se combină pentru a creea emoție. Suntem entuziasmați de rezultat și abia așteptăm să vedem cum va fi privit de public”.

 
Sursa: Financial Express