Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Arctic Cat a prezentat gama off-road 2021
18 Sep

Arctic Cat a prezentat gama off-road 2021

Publicat de: Motoboom

Pentru anul 2021, producătorul Arctic Cat și-a simplificat gama off-road, “concentrându-se pentru a oferi side-by-side-uri și ATV-uri performante, îmbunătățind produsele din aceste clase”, a declarat Craig Kennedy, Vice-Președinte Arctic Cat. “Pentru muncă și pentru distracție, modelele 2021 Alterra, Wildcat și Prowler – precum și kiturile pentru personalizare – asigură piloților putere, versatilitate și valoarea pe care o așteaptă”.

În ceea ce privește gama Altera, ATV-ul de clasă medie Alterra 450 vine cu un sistem de transmisie revizuit pentru o durabilitate sporită. Acesta poate comuta transmisia rapid, printr-un buton, între 2WD și 4WD, suspensiile duble cu brațe A au fost modificate. Segmentul cu cilindreea cuprinsă între 400 și 500 cmc este cel mai vândut de pe piața ATV-urilor și Alterra oferă un motor răcit cu lichid, cu un singur cilindru, de 443cmc. Linia e completată de Alterra 300, ALterra 570 cu două versiuni (Standard și SE), Alterra 700 (și cel pentru pasager 700 TRV), precum și un model pentru tineri, Altera 90.  

În segmentul utilitar, modelul de clasă medie Prowler 500 are mai multe versiuni: Trail, Back Country și Premium Cab. Pentru 2021 există Prowler Pro (pentru trei persoane) și Prowler Pro Crew (pentru șase persoane). Dotările standard includ bară de protecție frontală, vinci, acoperiș din pilocarbonat, jante din aluminiu și direcție asistată electronic. Ca opționale, sunt disponibile mai multe kit-uri precum Adventure, Pro, Protection Plus sau Winter.

Pentru cei care vor performanță, Arctic Cat oferă modelul Wildcat XX cu un motor ce scoate 130 de cai putere, are o cursă a suspensiilor de 18 inch, o gardă la sol de 14 inch și suspensii premimum Fox 2.5 Podium QS3. Și Wildcat XX are disponibile kit-uri opționale: Trail, Backcountry și Excursion. 

Modelele anului viitor au și noi scheme de culori îndrăznețe. Mai multe detalii despre gama 2021 a producătorului Arctic Cat se pot găsi pe site-ul oficial.


Sursa: Arctic Cat