Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Aprilia pregătește un mini-adventure – Terra 250
26 Apr

Aprilia pregătește un mini-adventure – Terra 250

Publicat de: Motoboom

O fotografie spion care circulă intens pe canalele de socializare confirmă faptul că cei de la Aprilia sunt aproape de a lansa un nou model. Este vorba de un mini-adventure ce va purta numele de Terra 250, iar imaginea a fost surprinsă în China.


Pe piața asiatică există deja modelul Aprilia Terra 150, se vor păstra multe din caracteristicile acestuia, noutatea o constituie motorul: zvonurile spun că e vorba de o capacitate cilindrică de 249,2cmc și un singur cilindru. Aprilia are un astfel de motor pe GPR 250 și scoate pe acel model 26 de cai putere la 9.000rpm și un cuplu de 22Nm la 7.500rpm. Terra va avea o cursă lungă a suspensiilor, jante spițate cu dimensiunile de 18 inch pe față și 17 inch pe spate, un singur disc de frână pe față și evacuare ridicată lângă șa.


Aceleași surse spun că pe lângă varianta standard va exista și una mai “hardcore” ce va avea pe față roată de 21 de inch. Este de așteptat ca noul Terra 250 să fie lansat în această toamnă, însă întrebarea este următoarea: va aduce Aprilia acest model și pe piața din Europa, sau se va vinde numai în zona Asiei, acolo unde sunt apreciate modelele cu capacitate cilindrică mică?


Sursa:
New Motor