Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Anvelope noi pentru ATV/UTV de la CST
06 Ian

Anvelope noi pentru ATV/UTV de la CST

Publicat de: Motoboom

Compania producatoare de anvelope CST (Cheng Shin Tire), detinuta de grupul Maxxis, a prezentat zilele trecute in cadrul salonului de echipamente si accesorii powersports, AIMExpo 2014, cateva modele noi de anvelope pentru ATV sau vehicule side-by-side. Printre noile anvelope prezentate de CST se numara modelele Wild Thang, Stag sau Lobo.


CST Wild Thang


Potrivit producatorului, anvelopele CST Wild Thang sunt special construite pentru un teren noroios. Datorita profilului in V, iesit putin in exterior, acestea asigura o aderenta sporita, in special pe viraje. Astfel, chiar daca rotile ATV-ului intra adanc in noroi, cu anvelopele CST Wild Thang puteti iesi fara probleme din orice situatie dificila.

 


CST Stag


Modelul de anvelope CST Stag beneficiaza de un profil non-directional al benzii de rulare, fiind potrivit pentru toate tipurile de terenuri. Acestea sunt dezvoltate atat pentru ATV-uri, cat si pentru UTV-uri, facand parte din categoria anvelopelor utilitare. Datorita constructiei radiale in 6 ply-uri (straturi), anvelopele CST Stag absorb excelent socurile cauzate de diferite obstacole intalnite in cale (roci, pietre, radacini, etc.), oferind un confort sporit rider-ului.

 


CST Lobo


Fiind special proiectate pentru a face fata celor mai grele conditii din desert, anvelopele CST Lobo sunt perfecte pentru vehiculele side-by-side. Constructia radiala in 8 ply-uri asigura o durabilitate si un confort excelent oferit rider-ilor. Profilul acestor anvelope ofera o stabilitate foarte buna in linie dreapta si o aderenta excelenta pe viraje, prevenind deraparea rotilor.

 


Pe langa acestea, compania CST mai produce o gama larga de anvelope pentru ATV sau UTV, cele mai populare profile CST fiind Ambush, Ancla, Abuzz sau Clincher.